-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

O.Pikul įsiamžino pavasariškoje fotosesijoje: eksperimentavo su išvaizda

Visažo meistrė, dainininkė, verslininkė ir socialinių tinklų žvaigždė Oksana Pikul pažymėjo artėjančią vasaros pradžią – įsiamžino plazdančių drugelių fotosesijoje. Su išvaizda nebijanti eksperimentuoti moteris nuotraukose drąsiai pozuoja su rožiniu peruku.
Oksana Pikul
Oksana Pikul / A.Aleksejėvič nuotr.

Oksaną Pikul vasaros tematikos fotosesijose įamžino jos geras bičiulis fotografas Adamas Aleksejėvič, rašoma pranešime spaudai.

„Plazdančių drugelių fotosesijos tematiką mintyse turėjau jau seniai, tiesą sakant net reikalingu dekoru buvau pasirūpinęs gerokai anksčiau prieš susiderinant fotosesijos detales su Oksana.

Su Oksana esame geri draugai tiek darbe, tiek gyvenime, mūsų draugystė prasidėjo taip pat fotosesijos aikštelėje 2014 metais. Mane žavi, kad ji visiškai nebijo eksperimentuoti su išvaizda, pasikliauna mano parinktais įvaizdžiai. Jau seniau, fotosesijai Fridos tematika, buvau jai paruošęs juodą peruką, šį kartą – ryškiai rožinį“, – komplimentų Oksanai negaili fotografas.

Adamo idėjas išpildžiusi O.Pikul teigia, jog visada džiaugiasi sulaukusi jo kvietimo fotosesijai.

„Jo idėjos ir sumanymai man visada labai patinka. Besiruošiant vasaros maratonui – visad jo laukiu, bet suvokiu, kad vėl reikės begalės jėgų ir energijos. Salono ir koncertinė veikla, darbai su internetine parduotuve, socialiniai tinklai, mokymai...

Beje, neseniai sutikau nusifilmuoti lietuviškame filme. Tad vasaros laukiu su nekantrumu ir džiaugiuosi taip simboliškai, fotosesija, pažymėjusi artėjančią jos pradžią“, – apie artėjančius vasaros planus kalba Oksana.

Fotografas A.Aleksejėvič skatina nebijoti ekperimentų ir pavasarį pasitikti su naujomis idėjomis bei ryškiomis spalvomis.

„Į tokios pačios stilistikos fotosesiją noriu pakviesti visus norinčius jau gegužės 22 dieną, Kaune“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius