Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pas princesę su traktoriumi: K.Lavrinovičiaus gelbėjimo misija

XXI amžiaus princai. Taip internetas reaguoja į dar vieną žinomų brolių Lavrinovičių atrakciją. Akivaizdu, kad šią savaitę snigo, patekti pas žmoną su vaikais negalėjo ir Kšištofas Lavrinovičius. Na, o kad įveiktų priešą ir patektų pas princesę, šį kartą buvo panaudotas... traktorius.
Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai
Kšištofas ir Darjušas Lavrinovičiai / Stop kadras, 15min nuotr.

O pasaka prasidėjo trečiadienį, kai Kšištofas kartu su broliu Darjušu paryčiais iškeliavo į rungtynes. Po kovos savoje aikštelėje aukštaūgiai grįžo namo, bet čia jų laukė, švelniai tariant, nedidelė problema.

Visi keliai užsnigti, kur daraisi – sniego pūsnys. Taip šviežius įvykius pamena Kšištofas. Kadangi laiko reaguoti nebuvo daug, krepšininkai visų pirma kreipėsi pagalbos į savivaldybę.

„Vis dėlto mums buvo paaiškinta, kad jie šiuo metu turi labai daug darbo. Sakė, kad sniegą reikia nukasti senyvo amžiaus žmonėms. Viską supratome, todėl pradėjome veikti savo jėgomis“, – pasakoja K.Lavrinovičius.

VIDEO: Kšištofo ir Darjušo Lavrinovičių kova su žiemos išdaigomis

Ant savivaldybės darbuotojų Kšištofas ir Darjušas sako toli gražu nesupykę. Nenuleidę rankų, jiedu patys iš pažįstamų kaimynų pasiskolino traktorių. Tiesa, Kšištofas už jo vairo pats sakė nesėdęs, o ir brolis nusprendė, kad naudingesnis bus, jei padės nukasti sniegą su kastuvu.

„Buvau šturmanas. Rodžiau, kur tiksliai važiuoti, o broliukas lakstė aplinkui su kastuvu, barstė po ratais smėlį“, – prisimena Kšištofas.

Vis dėlto vakarykščiai krepšininkų žiemos nuotykiai – kol kas be laimingos pabaigos. Kšištofas savo šeimos nematė jau dvi dienas, bet įveikti paskutiniųjų 400 metrų iki namų broliams Lavrinovičiams taip ir nepavyko.

Kaip sako Kšištofas, teko suprasti, kad šiai kovai, jog galėtų pamatyti savo žmoną ir vaikus, teks panaudoti stipresnę amuniciją. Per silpnas kaimyno traktorius pasirodė, užstrigo pusnyse, tad šiandien gelbėjimo operacija bus pradėta iš naujo.

„Gal koks buldozeris ar šarvuotis atvažiuos“, – tikisi K.Lavrinovičius.

Šiomis dienomis krepšininkas pasakojo supratęs ne tik, koks didelis, sunkus yra kelininkų darbas, bet ir ką reiškia likti namuose be elektros. Visgi į į tokias problemas jis numoja ranka, sako, kad svarbiausia, jog dabar namuose likę vaikai ir dar vienos atžalos besilaukianti žmona būtų saugūs ir sveiki.

„Svarbiausia visi sveiki ir gyvi. O, jeigu reikės, nubėgsiu savo ilgomis kojomis per pusnis, žmoną išnešiu ant rankų ir nuvešiu kur reikės“, – tarsi pasakos pabaigą pasufleruoja krepšininkas. Kaip ten baigsis, pagyvensim pamatysim.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius