-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskutinis A.Pogrebnojaus susitikimas su A.Jagelavičiūte: matėsi 2 dienos prieš mirtį

Staigi stilistės, nuomonės formuotojos Agnės Jagelavičiūtės mirtis sukrėtė jos šeimą, draugus, kolegas ir net jos gerai nepažinojusius. Šią netektį skaudžiai išgyvena ir dizaineris Aleksandras Pogrebnojus, Agnę matęs likus vos dviem dienoms iki jos mirties. Portalui Žmonės.lt kūrėjas tikina – tuo metu nieko negalėjai įtarti.
Agnė Jagelavičiūtė ir Aleksandras Pogrebnojus
Agnė Jagelavičiūtė ir Aleksandras Pogrebnojus / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Aleksandras Pogrebnojus su Agne Jagelavičiūte susipažino iškart po realybės šou „Akvariumas“. Portalui Žmonės.lt jis tikina – jau tada buvo akivaizdu, kad jos energija plūsta per kraštus. Ši jos neapleido visą gyvenimą.

„Ji labai daug kuo užsiėmė: ir dirbo su Oskaru Koršunovu, ir madą kūrė, ir žurnalą redagavo. Iš tikrųjų yra labai mažai žmonių, kurie tiek daug daro“, – Žmonės.lt sako Aleksandras Pogrebnojus.

Dizaineris įsitikinęs, kad jos palikimas ir indėlis į madą yra didelis. Anot jo, Agnė nebijojo eksperimentuoti ir visada buvo kitokia nei visi – tikras mados rokenrolas.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Aleksandras Pogrebnojus
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Aleksandras Pogrebnojus

„Kaip ir visi, Agnė darė nesąmonių bei klaidų, bet buvo labai ryški asmenybė. Jos gyvenimas buvo labiau panašus ne į dizainerių ar stilistų, o kokios nors roko žvaigždės, kuri atsiranda, sudega ir viskas. Be to, ji buvo ir graži moteris, tad į viską daugiau atkreipė dėmesį“, – dalijasi vyras.

A.Pogrebnojus pasakoja, kad A.Jagelavičiūtę buvo galima mėgti arba nemėgti, tačiau per 42 gyvenimo metus apie ją sužinojo visi. Tiesa, vieną moters pusę matė tik nedaugelis.

„Visiems atrodė, kad Agnė daro nesąmones, tačiau ji buvo labai jautrus žmogus – vienas iš jautriausių, kuriuos pažinojau“, – liūdnai sako dizaineris.

Ši netektis jį be galo prislėgė. Skausmą stiprina ir paskutinis jo susitikimas A.Jagelavičiūte, įvykęs likus vos dviem dienoms iki jos mirties.

„Ji buvo su draugais. Aš pasisveikinau su kolegomis ir nuėjau pas savo bičiulius, o ji liko pas savo. Negalėjau įtarti, kad taip gali atsitikti, bet taip gyvenime yra visada. Po to supranti, kad viskas labai trapu. Man labai liūdna ir sunku“, – su Žmonės.lt dalijasi A.Pogrebnojus.

Žmonės.lt primena, kad apie A.Jagelavičiūtės mirtį pranešta trečiadienį. Jai buvo 42-eji.

„Šiandien mus pasiekė labai skaudi žinia. Agnės šeimos, artimųjų ir draugų vardu prašome rimties ir privatumo šią sunkią valandą. Nuoširdžiai dėkojame kiekvienam, reiškiančiam užuojautą. Apie atsisveikinimą su mūsų mylima Agne pranešime atskira žinute“, – į žiniasklaidą tokia žinute kreipėsi A.Jagelavičiūtės bičiulė Rima Olberkytė-Stankus.

Agnės Jagelavičiūtės bičiulis Saugirdas Vaitulionis savo instagramo paskyroje trečiadienį atskleidė, nuo ko mirė žinoma stilistė.

„Prašau gerbti Agnės šeimos privatumą, turėti kruopelę žmogiškumo ir nustoti spekuliuoti kliedesiais. Agnė mirė nuo plaučių uždegimo komplikacijų“, – rašė S.Vaitulionis.

Žinią apie Agnės Jagelavičiūtės mirtį pirmas pranešė portalas delfi.lt, naujieną jam patvirtino šeimai artimas šaltinis.

A.Jagelavičiūtė buvo stilistė, rūbų dizainerė, žurnalų „Aš ikona“ ir ,,L'Officiel“ redaktorė, televizijos laidų vedėja, knygų autorė.

Agnė gimė 1980 m. spalio 7 d. Kaune. 1986–1998 m. mokėsi Kauno Aušros gimnazijoje. Vėliau baigė Vilniaus dizaino kolegijos drabužių dizaino studijas, o Vilniaus dailės akademijoje apsigynė tapybos bakalauro diplomą.

A.Jagelavičiūtė išgarsėjo realybės šou „Akvariume“, dar būdama antro kurso studente. Vėliau dirbo „TV pagalbos“ komandoje. Buvo ne vienos televizijos laidų vedėja. Įkūrė stiliaus platformą „StiliuSOS“.

Buvo dukart ištekėjusi. Pirmas vyras – Vytautas Martinaitis, antras – Mantas Volkus, su kuriuo susituokė 2013 metų gruodį ir susilaukė sūnaus Leono. Pora išsiskyrė 2019 metais.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius