Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paula Valentaitė – apie gyvenimą Anglijoje, brandą ir naują etapą: „Esu spontaniška“

Jaunosios kartos atlikėja Paula Valentaitė džiaugiasi nauju gyvenimo posūkiu. Šiuo metu ji gyvena tarp Lietuvos ir Didžiosios Britanijos, kurioje ieško įkvėpimo kūrybai. Tiesa, keliauja ne viena – kompaniją Paulai palaiko jos širdies draugas.
Paula Valentaitė
Paula Valentaitė / 15min klijuotė

Penktadienį Paula Valentaitė apsilankė 15min studijoje ir pristatė savo naujausią dainą „Like me“. Šis kūrinys bus naujame albume, kurį atlikėja išleis jau netrukus.

Nei vienas dainos pristatymas neapsieina ir be klausimų iš asmeninio gyvenimo, kadangi suprantama, jog muzikanto kūryba yra neatsiejama nuo jo kasdienybės aktualijų. Taip nutiko ir su Paula, šiuo metu gyvenančia tarp dviejų valstybių – Didžiosios Britanijos bei Lietuvos.

„Jungtinėje Karalystėje aš augau, ten gyvena ir mano močiutė, tad nuolat į ją skaidydavau. Turėjau viziją pabandyti gyventi kitoje šalyje. Taip susidėliojo, kad dabar atėjo tas laikas ją įgyvendinti. Gyvenu savo svajonėse, o į Lietuvą grįžtu koncertuoti“, – 15min pasakojo dainininkė.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Paula Valentaitė
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Paula Valentaitė

Svetur Paula pasisemia laisvės ir įkvėpimo kūrybai. Tiesa, keliauja ji ne viena – kompaniją palaiko širdies draugas, apie kurį paklausta mergina kukliai nusikvatojo ir sakė nenorinti komentuoti plačiau. Kas tas išrinktasis – taip ir lieka paslaptis.

„Ne, ne viena išvažiavau. Su..., – ištarė ji ir ėmė juoktis. – Čia mano asmeninio gyvenimo dalykai, bet ne, ne viena išvažiavau.“

Vis dėlto išvažiuoti pastūmėjo ne antroji pusė, o Paulos spontaniškas noras. Laimė, kad abiejų troškimai sutapo ir jie galėjo leistis į naujos šalies pažinimą kartu.

Anglijoje Paula neapleidžia kūrybos, tačiau ten savo studijos neturi – tik mikrofoną ir ausines. Šis faktas, kaip teigia, jai leidžia išnaudoti savo kūrybiškumą ir ieškoti naujų skambesių, būdų.

„Jaučiu, kaip mano asmenybė laisvėja ir aš augu kaip žmogus. Anglija nėra vienintelė šalis, kurioje gyvensiu. Dabar pagavau azartą ir supratau, kad noriu pabandyti gyventi visur po truputį ir tokiu būdu pažinti pasaulį. Nesinori užsistovėti vienoje vietoje ir priprasti. Juk kiekvieną dieną gali prabusti ir atrasti ką nors naujo“, – 15min aiškino pašnekovė.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Paula Valentaitė
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Paula Valentaitė

Labiausiai merginai patinka Anglijoje jaučiama laisvė, platus požiūris į viską. Kaip pavyzdį ji paminėjo savo violetinės spalvos plaukus. Jie visiškai netrikdo tos šalies gyventojų, atvirkščiai – gatvėje daug tokių išskirtine šukuosena besipuošiančių piliečių.

„Visi yra atviresni, man tas labai patinka. Žavi ir koncertų galybė, kiekvieną dieną galiu eiti į bet kurį“, – pasidžiaugė atlikėja.

Vis dėlto Paula jau spėjo pasigesti savo namų ir šeimos, patogumo, prie kurio buvo pripratusi. „Bet smagu save tempti iš tos komforto zonos“, – šypsojosi pašnekovė.

Paula dar nežino, ar grįš į Lietuvą, leidžia sau keisti savo nuomonę, persigalvoti. Vis dėlto neslepia meilės savo šaliai.

„Mano gyvenimas yra labai spontaniškas. Nieko netvirtinu, leidžiu sau persigalvoti. Bet, aš labai myliu Lietuvą. Išvažiavusi supratau, kad labai labai. Man čia viskas taip sava. Tikriausiai galų gale vis tiek čia sugrįšiu“, – 15min studijoje kalbėjo P.Valentaitė.

Visas pokalbis su atlikėja Paula 15min studijoje:

VIDEO: Po pertraukos sugrįžta atlikėja Paula: pristato dainą ir vaizdo klipą apie žmogaus paslaptis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius