-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po žinios apie Kate Middleton vėžį – princo Harry ir Meghan Markle reakcija: išplatino žinutę

Praėjus vos kelioms valandoms po to, kai paaiškėjo, kad Velso princesė Catherine Middleton serga vėžiu, princas Harry ir Meghan Markle nusiuntė karališkosios šeimos atstovei palaikymo žinutę.
Catherine Middleton, princas Harry ir Meghan Markle
Catherine Middleton, princas Harry ir Meghan Markle / Vidapress is Scanpix nuotr.

Princas Harry ir Meghan Markle siunčia palaikymą Velso princesei, kuri savaitės pabaigoje pasauliui prabilo serganti vėžiu.

„Linkime Catherinai ir šeimai sveikatos, išgijimo bei tikimės, kad jie galės tai padaryti privačiai ir ramiai“, – rašoma Sasekso hercogų pareiškime, kuri išplatino penktadienį.

Princo Harry ir Meghan Markle pareiškimas paviešintas po to, kai 42 metų Catherine Middleton paskelbė, kad po sausio mėnesį planuotos operacijos jai buvo diagnozuotas vėžys.

Vida Press nuotr./Kate Middleton
Vida Press nuotr./Kate Middleton

„Norėjau pasinaudoti šia proga ir asmeniškai padėkoti jums už visas nuostabias paramos žinutes ir už jūsų supratimą, kol sveikstu po operacijos“, – sakė ji BBC studijoje nufilmuotame vaizdo pranešime.

Velso princesė sakė, kad jai ir jos šeimai tai buvo „neįtikėtinai sunkūs pora mėnesių“, tačiau ji yra „labai dėkinga“ medikų komandai, kuri ja rūpinosi.

„Sausio mėnesį Londone man buvo atlikta sudėtinga pilvo operacija ir tuo metu buvo manoma, kad mano būklė nėra vėžinė. Operacija buvo sėkminga, tačiau po jos atlikus tyrimus, paaiškėjo, kad sergu vėžiu“, – paaiškino ji.

Catherine Middleton teigė, kad medikai jai patarė „atlikti profilaktinės chemoterapijos kursą“, kuris, pasak jos, dabar yra ankstyvoje stadijoje.

Vida Press nuotr./Velso princesė Catherine
Vida Press nuotr./Velso princesė Catherine

Trijų vaikų mama sakė, kad diagnozė jai ir jos vyrui princui Williamui buvo „didžiulis šokas“, ir jie daro viską, ką gali, kad „privačiai išnagrinėtų ir su liga susidorotų“ dėl savo trijų vaikų,

Catherine Middleton sakė, kad ji ir 41 metų Velso princas ramino vaikus, jog „viskas bus gerai“.

„Kaip jau sakiau jiems, man viskas gerai ir aš kasdien stiprėju, sutelkdama dėmesį į dalykus, kurie padės man pasveikti: protu, kūnu ir dvasia“, – tęsė ji.

Velso princesė sakė, kad vyras princas Williamas jai yra „didelis paguodos ir pasitikėjimo šaltinis“, be to, ji džiaugiasi, kad visuomenė jai išreiškia „paramą ir gerumą“.

„Tikimės, kad suprasite, jog mums, kaip šeimai, dabar reikia šiek tiek laiko, erdvės ir privatumo, kol baigsiu gydymą. Mano darbas visada teikė man didelį džiaugsmą ir aš laukiu, kada galėsiu grįžti, bet dabar turiu susitelkti į visišką pasveikimą“, – pridūrė ji.

Vida Press nuotr./Velso princas Williamas, Velso princesė Catherine
Vida Press nuotr./Velso princas Williamas, Velso princesė Catherine

„Šiuo metu taip pat galvoju apie visus tuos, kurių gyvenimą paveikė vėžys. Visus, kurie susiduria su šia liga, nesvarbu, kokia forma, prašau neprarasti tikėjimo ir vilties. Jūs nesate vieni“, – sakė Catherine Middleton.

Nuo tada, kai sausio 29 d. buvo išleista iš ligoninės, Catherine Middleton nesirodė viešumoje.

Primename, kad vasario mėnesį Bakingamo rūmai paskelbė, kad Catherine Middleton uošviui, karaliui Charlesui III, diagnozuotas vėžys po neseniai atliktos gerybinio prostatos padidėjimo operacijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius