Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pusmetį hormonus vartojęs Raulis Mammadli džiaugiasi: nėra barzdos, apvalėja krūtys ir klubai

Lietuvoje išgarsėjęs transvestitas Raulis Mammadli, prisistatantis kaip Agness Landau, planuoja visam laikui išvykti iš Lietuvos. Kol Agness ieško savo vietos po saule, pasidžiaugė per pusmetį pasiekusi neįtikėtiną virsmą iš vyro į moterį.
Agness Landau (Raulis Mammadli)
Agness Landau (Raulis Mammadli) / Dovydo Sapario nuotr.

Jau pusmetį trunkančios hormonų terapijos rezultatais Agness pasidalijo su savo gerbėjais – patikino, kad jaučiasi gerai, kad rezultatai akivaizdūs ir ji patarianti kitiems panašaus likimo žmonėms pasiryžti šiai terapijai.

Tiesa, Agness pabrėžia, kad reikia konsultuotis su gydytojais ir nedaryti klaidų, nes vietoj trokštamo rezultato – moters išvaizdos – gali įvykti komplikacijų.

Agness pasidžiaugė, kad praėjus pusmečiui po hormonų vartojimo ji jaučiasi dar moteriškesnė, jai neauga barzda, moteriškėja kūno linijos, padidėjo krūtinė, apvalėja klubai.

Visa tai Agness pasakoja savo naujajame vaizdo įraše, kurio pradžioje teigia, kad nuo šiol jo virsmą moterimi įamžinantys įrašai bus daromi nebe lietuvių kalba.

„Šįkart aš kalbėsiu angliškai, nes išsikraustau iš Vilniaus, Lietuvos. Kadangi palieku šalį, kalbėsiu angliškai, galbūt rusiškai, dar nežinau. Bet tikrai kalbėsiu kitomis kalbomis, o ne lietuviškai. Moku rusiškai, turkiškai, šiek tiek itališkai – praleidau ten kelias dienas... Taip pat angliškai ir azerbaidžanietiškai – tai mano gimtoji kalba, kaip visi žinote“, – pasakoja Agness.

Ji pasidžiaugė ir tuo, kad organizme nebeliko vyriško hormono testosterono bei išnyko raumenys – anot Agness, nors ji visada buvo liekna, tačiau ant kūno matėsi vyriškumo pridedantys raumenys.

Žmonės.lt primena, kad A.Landau neseniai grįžo iš Italijos – dar visai neseniai ji teigė, kad galbūt ten ir apsigyvens. Į Lietuvą sugrįžusi Agness iškart šokiravo – Vilniaus Vingio parke lakstė nuogu užpakaliu.

Asmeninio albumo nuotr./Raulis Mammadli
Asmeninio albumo nuotr./Raulis Mammadli
VIDEO: HRT after 6 months!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius