Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rolandas Alijevas: „Su Goda bandėme nesiskirti, bet negalėjau susitaikyti su tuo, ką ji padarė“

Skandalų nuolat lydimas, bet ramybės gyvenime jau ne vienerius metus ieškantis Rolandas Alijevas ryžosi nelengvam 15min pokalbių laidos „Edvardas Žičkus. Be ribų“ interviu. Nemalonių istorijų, neatsakytų klausimų per pastaruosius kelerius metus krepšininko karjerą baigusio, bet įsitvirtinti kaip treneris siekiančio vyro gyvenime susikaupė tikrai nemažai. Tiek dėl jo profesinį, tiek asmeninį gyvenimą nuolat lydinčių triukšmingų istorijų.

„Į jas specialiai tikrai nesiveliu, nė vienas skandalas man nei atvėrė naujų galimybių, nei padidino uždarbį“, – pripažįsta R.Alijevas.

36-erių sportininkas neslepia, kad visą laiką buvo per žingsnį nuo Lietuvos krepšinio vyrų rinktinės, bet patekti į ją kliudė per didelės ambicijos, o kartais ir kvailai nepamatuoti sprendimai.

„Tai juoda mano istorijos dėmė, kurios, deja, ištrinti negaliu“, – atsako Rolandas į laidos vedėjo klausimą apie 2016 m. plačiai nuskambėjusią istoriją, kai krepšininkas buvo išmestas iš Utenos „Juventus“ komandos.

Tada R.Alijevo pusėn skriejo kaltinimai dėl sutartų lošimų ir įtakos darymo rungtynėms.

„Aš nemėgstu teisintis, įrodinėti savo teisybės. Viduje žinau, ką aš padariau, kur atsistojau per vidurį, kur manęs neturėjo būti. Bet vadinasi, kad mane gyvenimas privedė prie to ir davė ženklą – kur lendi, sustok. Nors savo didelės kaltės nemačiau, aš atsiprašiau, kad išvis įsivėliau į tą tarpą. Tada nusprendėme bendru susitarimu, kad išeinu iš klubo“, – situaciją komentuoja sportininkas.

nuotr. organizatorių/Rolandas Alijevas
nuotr. organizatorių/Rolandas Alijevas

Laidos vedėjo paklaustas, ar Rolandas taupus, o gal skūpus, vyras atsakė: „Visada buvau taupus, kol nesutikau savo buvusios žmonos. Bet tokią jau gyvenimas davė, – juokėsi jis. – O dabar vėl tapau taupus.“

Dar vienas didelis skandalas Rolando gyvenime nuaidėjo prieš kelerius metus, kai jis su „69 danguje“ grupės nare Goda Alijeva nusprendė pasukti skirtingais keliais. Pasak sportininko, nuo to laiko jis bendravime su atlikėja užbraukė griežtą brūkšnį ir nemano, kad kada nors galės puoselėti draugiškus santykius.

„Aš neprisileidžiu nė per metrą, man taip tinka, man gerai. Aš nenoriu kontakto. Man svarbiausia, kad vaikai būtų laimingi“, – sako jis.

Aš neprisileidžiu nė per metrą, man taip tinka, man gerai. Aš nenoriu kontakto

„Ar įskaudintas buvau? Taip. Skyrybos būna arba ramios, arba piktos. Piktos būna tada, kai pas kažkurį poroje dar būna jausmai. Mūsų 10 metų buvo ir gražūs ir geri, bet jei įvyko kažkas, kas man buvo skaudu, aš negaliu kentėti, padaryti pertraukos. Aš geriau atsitrauksiu ir eisiu savo keliu.

Santykiai turi vieną šansą gyvenime. Prieš kažką eidamas ir darydamas turi pagalvoti, ar verta, ar nenukentės šeima. Mes savo santykius bandėm išspręsti, rasti kompromisą, bet aš negalėjau susitaikyti, mano charakteris neleido to pakelti“, – atvirauja R.Alijeva.

Šiuo metu R.Alijevas yra vienišas ir pripažįsta vis dar ieškantis tos vienintelės: „Aš nebenoriu kentėti. Noriu surasti žmogų, kuris būtų su manimi iki gyvenimo galo. Aš turiu viską – vaikus, darbą, esu mylintis tėtis, man kaip ir nieko netrūksta. Tik tas žmogus mane papildys gyvenime.“

Visą pokalbį su Rolandu žiūrėkite čia:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius