-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūta Lukoševičiūtė sulaukė patyčių dėl krūtinės: „Toks žodis žeidžia visas maitinančias mamas“

Televizijos laidų prodiuserė, žurnalistė, dainų tekstų autorė ir dviejų vaikų mama Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė (47) susidūrė su įžūliomis patyčiomis. „Tokios nepagarbos dar neteko patirti“, – portalui Žmonės.lt sakė ji. Rūtą ypač nustebino vienas jos krūtinei skirtas epitetas – anot pašnekovės, žeidžiantis visas maitinančias mamas.
Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė
Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė / D.Stankaus ir asmeninio albumo nuotr.

Ketvirtadienį internete pasirodė trumpas vaizdo įrašas, kuriame maudymosi kostiumėlį vilkinti Rūta Lukoševičiūtė-Daudienė užfiksuota paplūdimyje imanti interviu. Deja, ji buvo nemaloniai nustebinta, kai pažvelgė į komentarų skiltį, esančią šalia šio filmuko – čia pasipylė vienos moters patyčios.

„Ši moteris mano krūtinę vadino „tešmenimis“, kurių nedera rodyti, „tujino“, o kai atrašiau jai į komentarus taip pat viešai, atsakė: „Visuomet buvai agresyvi, tokia ir likai“. Buvo ir daugybė kitų komentarų, kurių sulaukiau savo adresu iš šios moters per praėjusį vakarą ir naktį“, – nemalonia patirtimi su portalu Žmonės.lt dalijosi R.Lukoševičiūtė-Daudienė.

Širvintos – atradimų kraštas. Kasmet kažkas naujo, kažkas įdomaus, neįprasto.🤩 Žmonės, idėjos, verslai, amatai, užsiėmimai… 📽️ Šiandien su TV laidos „Sveiki atvykę“ komanda jaukiai įsitaisėme Širvintų paplūdimyje ir smagiai pasikalbėjome. Apie ką? Pamatysite jau labai greitai.👏🏻 Ačiū Ruta Lukoseviciute Daudienė ir Zygimantas Barysas už puikią kūrybinę atmosferą 🌞

Posted by Živilė Pinskuvienė on 2023 m. rugpjūčio 17 d., ketvirtadienis

Rūta patikino paprastai į užgauliojimus nereaguojanti ir į piktus komentarus neatrašanti. Tačiau šį kartą tylėti nenorėjo.

„Kai ši moteris nesustojo ir toliau stebino savo leksikonu ir išties žemu intelekto lygiu, atsakiau jai ne kartą, išlaikydama padorų bendravimo lygį, bet jai tas buvo nė motais. Tikrai daugelis visuomenės narių stengiasi, kad vaikai patirtų kuo mažiau patyčių, bet kai net suaugusieji rodo tokį pavyzdį, ko tikėtis iš vaikų ir anūkų?

Dar mane nustebino nuskambėjęs epitetas krūtinei – „tešmuo”. Kadangi iki šiol maitinu savo dukrytę, išvesta paralelė tarp karvės ir moters žeidžia visas maitinančias mamas, ne tik mane“, – pabrėžė R.Lukoševičiūtė-Daudienė.

Asmeninio albumo nuotr./Rūta Lukoševičiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Rūta Lukoševičiūtė

Paklausta, ką atsakytų ją įžeidinėjusiai moteriai, Rūta patarė: „Nustoti gyventi kitų gyvenimus, tvarkytis savo kiemą ir žiūrėti savo krūtinės reikalų. O prieš rašant viešą komentarą, pagalvoti apie pasekmes.“

Tiesa, ar imsis kokių nors teisinių veiksmų minėtos moters atžvilgiu, pašnekovė kol kas atskleisti nenorėjo.

Kalbėdama su portalu Žmonės.lt, R.Lukoševičiūtė-Daudienė neslėpė, kad ir anksčiau buvo patyrusi įvairių įžeidinėjimų – anot jos, visi žinomi žmonės daugiau ar mažiau su tuo susidūrę. „Bet tokių epitetų ir tokios nepagarbos dar neteko patirti“, – pridūrė.

O pasiteiravus, kodėl, jos manymu, kai kurie žmonės linkę ant kitų lieti tulžį, Rūta svarstė: „Ko gero, menkindami kitus jie tą akimirką pasijaučia galingesniais, kažkuo pranašesniais. Bet gyvenimas ir likimas viską sudėlioja į savo vietas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius