-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Santykiuose nudegusi G.Karaliūnaitė sako į namus nebesivesianti jokio vyro: visą dėmesį skirs tik dukrai

Atlikėja Gintarė Karaliūnaitė – viena iš tų mamų, kurios savo vaikus augina vienos. Blogos patirties santykiuose turėjusi moteris sako visą dėmesį dabar skirianti tik dukrai. „Mano laikas ateis, kai man bus 50-imt arba 60-imt metų“, – priduria. Gintarė prabilo ir apie užsienyje gyvenantį sūnų, kurio nematė jau trejus metus.
Gintarė Karaliūnaitė
Gintarė Karaliūnaitė / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Šį Kūčių vakarą LNK pradeda savo šventinę programą, kurią atidarys speciali laida „Kūčios su Rūta“. Šventinėje laidoje šį vakarą svečiuosis žinomi Lietuvos žmonės, o visus lietuvius sveikins Prezidentas Gitanas Nausėda su pirmąja ponia Diana Nausėdiene, rašoma pranešime spaudai.

Viena laidos dalyvių, dainininkė Gintarė Karaliūnaitė, atvirai papasakojo apie vienišos mamos dalią. Moteris neseniai pardavė ilgai puoselėtus namus ir ketina pirkti apleistą sodo namelį, kurį įrenginės savo rankomis.

„Noriu dukrai suteikti tokią vaikystę, kurioje ji patirtų, ką reiškia statyti, kurti, ravėti, sodinti, dažyti, pjauti žolę ir net maudytis šaltame vandenyje“, – kalbėjo dainininkė.

LNK stopkadras/Gintarė Karaliūnaitė
LNK stopkadras/Gintarė Karaliūnaitė

Gintarė prisipažino, kad augindama dukrą yra visiškai viena.

„Anglijoje besimokančio sūnaus nemačiau jau trejus metus, nepamatysiu ir per šias šventes, nes keliauti itin pavojinga dėl siaučiančio viruso. Tačiau dėl to neverkiu, mano sūnus labai savarankiškas, protingas, labai taupo mūsų šeimos pinigus, todėl iki šiol nei jis atvyko į Lietuvą, nei aš į Angliją.

Tačiau nuolat bendraujame nuotoliniu būdu. Mano sūnus – geriausias mano draugas, su kuriuo beveik dėl visko tariuosi...“, – itin atvirame pokalbyje specialioje laidoje „Kūčios su Rūta“ pasakojo dainininkė Gintarė Karaliūnaitė.

Moteris taip pat tikino, kad į savo namus nesiruošia parsivesti jokio vyro, nes tai jos dukros laikas.

„Pati turėjau blogų patirčių su patėviu ir džiaugiuosi, kad mano mama nekentėjo, išsiskyrė. Todėl dabar ketinu visą savo laiką skirti tik dukrai. Mano laikas ateis, kai man bus 50-imt arba 60-imt metų“, – įsitikinusi Gintarė Karaliūnaitė.

Šventinė LNK programa, kurią atidarys speciali laida, skirta Kūčių vakarui, „Kūčios su Rūta“ – šįvakar, 19.30 val., per LNK.

Pasižvalgykite po neseniai parduotus Gintarės namus:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius