Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sentikių Kūčias N.Bunkė ir K.Ivanova sutiko su antromis pusėmis: džiaugiasi švęsdamos dukart

Kristinai Ivanovai ir Natalijai Bunkei kiekvienais metais gražiausios metų šventės nesibaigia ties Naujųjų sutikimu. Seserys sėda ne tik prie katalikiško Kūčių stalo. Jo patiekalus ragauja bei senas tradicijas prisimena ir sausio 6-ąją – sentikių Kūčių metu. O šią žiemą Natalijos ir Kristinos šventės ypatingos – abi jas sutinka su antrosiomis pusėmis.
Kristinos Ivanovos ir Natalijos Bunkės Kūčių vakaro akimirka
Kristinos Ivanovos ir Natalijos Bunkės Kūčių vakaro akimirka / Asmeninio albumo nuotr.

Žinomos atlikėjos džiaugiasi turėdamos galimybę kartu su artimiausiais žmonėmis du kartus sėsti prie turtingo Kūčių stalo. Kaip teigia Kristina, gruodžio 24-ąją šiais metais ji sutiko pas antros pusės šeimą, o sausio 6-ąją – per sentikių Kūčias, kitaip vadinamas Sočelnik – džiaugiasi savo artimųjų šiluma.

Čia prie stalo drauge sėdo ir Kristinos širdies draugas Andrius Mickus, ir Natalijos mylimasis Edgaras Eidėjus.

TAIP PAT SKAITYKITE: Natalijos Bunkės mylimasis Edgaras Eidėjus pirmąkart prabilo, kodėl metė kriminalisto darbą

Kristina Ivanova teigia, kad sentikių Kūčios nelabai skiriasi nuo katalikiškųjų, tačiau yra keli patiekalai, kurie kiekvienais metais ant stalo atsiduria tik sausio 6-ąją: „Pas mus nėra kalėdaičio, bet turime Kūčių patiekalą, kurį sudaro medus, vanduo, kviečiai. Prieš valgant pagrindinius patiekalus, pasimeldžiame ir po šaukštą paragaujame šio skanėsto. Šeimoje turime tradiciją kepti bandeles su grybais, kopūstais, obuoliais, aguonomis, ruošiame kūčiukus. Kiekvienais metais verdame ir obuolių kompotą, valgome silkę, žuvį.“

TAIP PAT SKAITYKITE: Į draugų vestuves atvykusi Kristina Ivanova pristatė naują mylimąjį Andrių

Asmeninio albumo nuotr./Kristinos Ivanovos ir Natalijos Bunkės Kūčių vakaro akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Kristinos Ivanovos ir Natalijos Bunkės Kūčių vakaro akimirka

Kristina džiūgauja, kad šiais metais už lango daug sniego, kuris ne tik pakelia nuotaiką, bet ir leidžia su juo pažaisti. Tiesa, atlikėja papasakojo, kad kiekvienais metais su Natalija nepraleidžia ir galimybės išsiburti – juk tai neatsiejamas Kūčių akcentas.

„Kiekvienais metais tradiciškai buriamės. Šiemet taip pat ėjome prie namų, pas močiutę ieškoti tvoros ir bandėme apglėbti jos lenteles. Sakoma, apglėbus lyginį skaičių – bus poringi metai, o jei ne, juos teks praleisti vienam. Šiais metais man burtai nulėmė, kad bus poringi metai, o Natalijai ne“, – juokėsi Kristina.

„Anksčiau mesdavome ir batą per namą. Yra sakoma, kad reikia pažiūrėti, į kurią pusę atsisuka bato nosis, iš ten parjos jaunikaitis“, – pridūrė K.Ivanova.

Asmeninio albumo nuotr./Kristina Ivanova ir Natalija Bunkė
Asmeninio albumo nuotr./Kristina Ivanova ir Natalija Bunkė

Natalija taip pat džiaugiasi galėdama gražiausias metų šventes sutikti net du kartus. Moteris pasakojo taip pat išbandanti tradicinius burtus.

„Mes kiekvienais metais išsiburiam – tai yra labai smagus žaidimais. Kadangi močiutė gyvena kaimo troboje, tai kiekvienais metais per ją metame batą. Kartą man jį sviedus, užmečiau ant stogo“, – prisiminimais dalinosi N.Bunkė.

Natalija paatviravo ir apie Kalėdines dovanas. Atlikėja pasakojo jomis besikeičianti sausio 6-ąją: „Tos dovanos nėra materialios, bet mums smagu palepinti vienam kitą. Šiais metais žentai iš tėvų gavo automobilinius siurblius, o sesė neslėpė džiaugsmo po egle radusi mano dovanotą raudoną, jos verslui skirtą užrašų knygutę. Paradoksas – vyrams, kaip namų šeimininkėms teko siurbliai, o moterims su verslu susijusios dovanos“, – juokavo Natalija.

Asmeninio albumo nuotr./Kristinos Ivanovos ir Natalijos Bunkės Kūčių vakaro akimirka
Asmeninio albumo nuotr./Kristinos Ivanovos ir Natalijos Bunkės Kūčių vakaro akimirka

Tiesa, Natalija šypsodamasi prisipažino, nors jos širdies draugas Edgaras juokaudamas ir skundėsi, kad per metus teks net du kartus nevalgyti mėsos, visgi šventės jiems suteikia daug džiaugsmo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius