Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Simo Jasaičio šokis krepšinio himno rinkimuose „Olialia pupytėms“ pergalės neatnešė (video)

Sekmadienio vakarą TV3 eteryje vyko naujojo krepšinio himno rinkimai. Paskelbus, kad scenoje pasirodys „Olialia pupytės“, publikoje pasigirdo juokas ir švilpimas, tačiau dar didesnės ovacijos kilo, kai krepšinio sirgaliai visai kitame amplua video klipe atpažino garsų krepšininką.
„Kastanedos“ ir „Olialia pupyčių“ pasirodymą nuspalvino Simo Jasaičio šokis
„Kastanedos“ ir „Olialia pupyčių“ pasirodymą nuspalvino Simo Jasaičio šokis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Kastanedos“ ir „Olialia pupyčių“ pasirodymas publiką pralinksmino ne dėl dainos teksto ar muzikos, bet dėl fone rodomo video, kuriame dainos žodžius bėrė ir pagal muziką šoko pats „Olialia pupyčių“ narės Oksanos Pikul mylimasis, krepšininkas Simas Jasaitis.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Koncerto akimirkos
„Olialia pupytės“

„Neabejotinai Simas Jasaitis geriau žaidžia krepšinį negu šoka...“ – skeptiškas po šio pasirodymo liko laidos vedėjas Ramūnas Cicėnas.

Komentatorius Robertas Petrauskas šmaikštavo, kad kol broliai Lavrinovičiai nesušoko savo šokio kitame klipe, šis neabejotinai yra geriausias krepšinio dainos vaizdo klipas. 

R.Petrauskas laidos pabaigoje patikino, kad rytą norėtų pradėti su Lino Adomaičio ir Merūno kūriniu, dienos metu nuotaiką pakelti su Marijono Mikutavičiaus, Manto ir Mios daina, o krepšinio čempionatą pabaigti su R.Tautkaus kūriniu.

„O „afterparčio“ daina, taip, be abejonės – „Kastaneda“ su „Olialia pupytėmis“ ir Simu Jasaičiu“, – su laidos vedėjų nuomone visiškai sutiko linksmai nusiteikęs R.Petraukas.

Audringai publikos palydėtas pasirodymas komisijos nuomone nusipelnė tik aštuntos vietos, o galutinėje balsavimų lentelėje ši daina nusmuko į priešpaskutinę vietą – aukščiau pakilti nepadėjo net ir įvairiai vertinamas S.Jasaičio performansas...

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Kastanedos ir Olialia pupyčių pasirodymą nuspalvino Simo Jasaičio aokis
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./„Kastanedos“ ir „Olialia pupyčių“ pasirodymą nuspalvino Simo Jasaičio šokis

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius