Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Supermiesto“ finalo akibrokštas: Plungės kapitonas Mantas Stonkus pavėlavo į transliaciją

Sekmadienio vakarą LNK televizija tiesiogiai transliavo žiūrovų pamėgto šou „Lietuvos supermiestas“ finalą, kuriame nutiko akibrokštas. Plungės miesto kapitonas Mantas Stonkus į transliaciją vėlavo kiek daugiau nei pusantros valandos, jį tiesioginiame eteryje pakeitė žmona Indrė.
Indrė Stonkuvienė ir Mantas Stomkus
Finalo akimirka / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

 

Apie šou „Lietuvos supermiestas“ finalą skaitykite čia. Jame susirungė du Lietuvos miestai – Giedriaus Savicko vadovaujama Klaipėda ir Manto Stonkaus į priekį atvesta Plungė. 

Tiesa, anaiptol ne viskas tiesioginio eterio metu ėjosi sklandžiai: štai beveik pusę transliacijos už Plungę kovėsi ne M.Stonkus, o jo žmona Indrė Stonkuvienė – aktorius į finalą pavėlavo kiek daugiau nei pusantros valandos. 

Atvykti į televiziją laiku M.Stonkui sutrukdė darbais perpildytas tvarkaraštis – jis sekmadienio vakarą viešėjo Utenoje, kur vaidino spektaklyje „Darius ir Girėnas“. 

Visgi spektakliui pasibaigus M.Stonkus tučtuojau grįžo į Vilnių ir televizijos studijoje stojo greta žmonos Indrės – dėl geriausių rezultatų toliau jiedu kovojo kartu. 

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Finalo akimirka
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Finalo akimirka

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius