Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Susituokė didžėjus M.Švoba ir modelis L.Aleks: iškėlė spontaniškas vestuves Graikijoje

Apie tradicines vestuvės Graikijoje sklando daugybė mitų. Neretai jos asocijuojasi su didžiule puota, vaišėmis nukrautais stalais ir linksmybėmis iki ryto, tačiau iš tiesų ši šalis tinka visokioms meilės šventėms. Tai gali paliudyti ir modelis, menininkė Laura Aleks bei jos vyru liepos 27-ąją tapęs didžėjus Modestas Švoba.
Modesto Švobos ir Lauros Aleks vestuvės
Modesto Švobos ir Lauros Aleks vestuvės Graikijoje / Asmeninio albumo nuotr.

Iš pradžių planavę švęsti artimiausių žmonių rate, galiausiai jie nutarė susikoncentruoti į tai, kas svarbiausia – juodu siejančią meilę. „Norėjome, kad vestuvės būtų apie mus. Juk tai – dviejų žmonių meilės šventė“, – portalui Žmonės.lt sako laime trykštanti Laura, tačiau priduria, kad spontaniškas vestuvių scenarijaus keitimas sukėlė nemažai streso.

Šeštus pažinties ir penktus draugystės metus skaičiuojantys Modestas Švoba ir Laura Aleks šiuo metu išgyvena itin palaimingą laikotarpį. Prieš savaitę Graikijoje susituokęs didžėjus ir modelis – it ką tik vienas kitą pamilę, tik šįkart – dar rimčiau ir stipriau.

Portalui Žmonės.lt Laura, po vestuvių pasirinkusi Švobos pavardę, pasakoja, kad nuo meilės jaučiasi it apsvaigusi, todėl sunku rinkti ir dėlioti žodžius. Tiesa, mylimas vyras į jausmų zenitą ją pakėlė ne pirmą ir tikrai ne antra kartą.

Asmeninio albumo nuotr./Modesto Švobos ir Lauros Aleks vestuvės
Asmeninio albumo nuotr./Modesto Švobos ir Lauros Aleks vestuvės

„Modestas yra žmogus, kuriuo labai žaviuosi. Dažnai sakau, kad aš vėl įsimylėjau. Su Mode man taip nutinka“, – kalbėdama su Žmonės.lt šypsosi Laura ir sako, kad per pusę dekados trunkančius santykius ji turėjo daugybę progų iš naujo jį pamilti.

Nors internete susipažinę Laura ir Modestas nuo pat pradžių vienas kitam jautė trauką, jų meilės kelionė nebuvo išimtinai tiesi – joje pasitaikė ir pauzių, ir dvejonių.

„Simpatiją vienas kitam pajutome vienareikšmiškai – nemanau, kad kitaip būtume susitikę, tačiau po kelių savaičių susitikinėjimo aš dingau, – prisiminusi savo poelgį juokiasi modelis. – 2017-ųjų ruduo nebuvo palankus – tai nebuvo mūsų laikas. Vis tik praėjus kiek daugiau nei pusei metų, mudu vėl susitikome kavos. Pamenu, tada jį pamačiau kitomis akimis ir labai norėjau, kad kavą gertume kas dieną.“

Asmeninio albumo nuotr./Modesto Švobos ir Lauros Aleks vestuvės
Asmeninio albumo nuotr./Modesto Švobos ir Lauros Aleks vestuvės

Akivaizdu, kad kelių mėnesių pertrauka besivystančių santykių gijų nenutraukė – ryšius atnaujinę Laura ir Modestas ilgainiui paniro į meilės jūrą. Vis tik planai apie bendrą ateitį kartu negimė per pirmą draugystės mėnesį – pora kartu augo ir keitėsi, o reikšmingas sprendimas brendo pamažu. Laura priduria, kad galiausiai atėjęs suvokimas, kad tai – jos žmogus, buvo labai aiškus ir stiprus.

„Pirmą kartą gyvenime aš beprotiškai norėjau, kad man pasipirštų, labai to laukiau“, – Žmonės.lt tikina ji.

Pora susižadėjo prieš dvejus metus, birželio 11-ąją. Laura tą dieną puikiai prisimena: Modestas ją pakvietė pasivaikščioti, prieš tai informavęs, kad turi su ja pakalbėti. „Labai jaudinausi. Nuoširdžiai galvojau, kad einame pasikalbėti apie santykių pabaigą“, – neslepia ji

Asmeninio albumo nuotr./Modesto Švobos ir Lauros Aleks vestuvės
Asmeninio albumo nuotr./Modesto Švobos ir Lauros Aleks vestuvės

Vis tik jiedu ne tik neišsiskyrė, bet ir ėmė planuoti vestuves. Iš pradžių jie ketino susituokti šių metų rudenį, apsupti šeimos ir nedidelio draugų būrio, tačiau futbolininko Arno Lekevičiaus ir vizažo meistrės Gretos Vireliūnaitės vestuvių modelis juo įkvėpė kitokiam scenarijui. Jis priminė, kad tai – dviejų vienas kitą mylinčių žmonių šventė ir joje svarbiausi turi būti jie patys.

Tiesa, gerokai paankstinta šventė privertė stipriai pasukti galvą. Tikslią savo vestuvių datą jie sužinojo iki lemtingos dienos likus vos keturioms savaitėms.

„Ar įmanoma susiplanuoti vestuves kitoje šalyje per kiek daugiau nei mėnesį?, – retoriškai klausia Laura Švoba ir iškart patikina, kad labai norint tai įmanoma, nors tuo metu ne viskas atrodė lengva. – Dabar taip sakau, nes jau esu savo vyro žmona, bet visiems sukėliau nemažai streso“.

Asmeninio albumo nuotr./Modesto Švobos ir Lauros Aleks vestuvės
Asmeninio albumo nuotr./Modesto Švobos ir Lauros Aleks vestuvės

Ypač daug jaudulio buvo dėl suknelės. Modelis tiksliai žinojo, kokio apdaro savo šventei nori ir kad būtent tokį po trijų savaičių, keliaujant į Graikiją, privalo turėti savo lagamine. Jos vizijos įgyvendinimo drąsiai ėmėsi dizaineris Robertas Kalinkinas su žmona Agne ir, kaip Laura įvardija, nuostabia savo auksarankių komanda. Vis tik iššūkiai tuo nesibaigė.

„Likus trims dienoms iki skrydžio supratau, kad Graikijoje mūsų laukia +37 laipsniai šilumos. Robertas su komanda staigiai rado sprendimą ir pasiuvo man trumpesnę suknelės versiją. Ji papuošta šimtais metrų nėrinių, prisiūtų rankomis. Pamačiusi suknelę negalėjau nesigraudinti…“, – pagyrų dizaineriui, kuris pilnai rūpinosi ne tik jos, bet ir M.Švobos įvaizdžiu, negaili Laura.

Asmeninio albumo nuotr./Modesto Švobos ir Lauros Aleks vestuvės
Asmeninio albumo nuotr./Modesto Švobos ir Lauros Aleks vestuvės

Nors vestuvių data kardinaliai pakito, vienas sprendimas – tuoktis Graikijoje – liko stabilus. Apie krištolinių jūrų skalaujamą ir karštos saulės lepinamą šalį Laura ir Modestas kalbėjo nuo pat pradžių, o galiausiai pasirinko pasakišką Zakinto salą. Pora civilinę santuoką įteisino privačioje, intymioje ceremonijoje, į Graikijos salą jie atvyko ne vieni – sužadėtinius lydėjo jų santuokos liudininke tapusi Lauros sesė ir jos mylimasis.

„Musų šventė buvo beprotiškai jauki ir tikra, su daug laimės ašarų. Regis, niekas neturėtų pasikeisti, bet jausmas kitoks. Pastebiu, kaip didžiuojuosi savimi vien todėl, kad esu šio nuostabaus vyro žmona. Esame labai laimingi. Mums labai pasisekė, kad radome ir pakeliui nepametėme vienas kito. Už tai esu labai dėkinga Visatai“, – kalbėdama su Žmonės.lt džiaugsmu trykšta Laura Švoba.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius