Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Susižadėjo Justinas Jankevičius ir Greta Mikalauskytė

Pramogų pasaulyje kvepia dar vienomis vestuvėmis: susižadėjo televizijos laidų vedėjas Justinas Jankevičius ir jo mylimoji Greta Mikalauskytė.
Mama tapusi J.Jankevičiaus mylimoji G.Mikalauskytė sužibo ant raudono kilimo
Mama tapusi J.Jankevičiaus mylimoji G.Mikalauskytė sužibo ant raudono kilimo / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

Naujienomis G.Mikalauskytė pasidalijo socialiniuose tinkluose. „Pasakiau taip“, – instagrame rašė ji ir prisegė kadrą, kuriame matyti sužadėtuvių žiedas.

Justino Jankevičiaus ir Gretos Mikalauskytės gyvenimo akimirkos – galerijoje:

Portalas primena, jog Greta Mikalauskytė ir J.Jankevičius augina jųdviejų pirmagimį, apie kurį pranešė 2020-ųjų sausio 15 dieną. „Labai faina, labai džiaugiuosi“, – gerų emocijų tuo metu neslėpė humoristas.

Sūnui Justinas ir Greta davė Leono vardą. Pasiteiravus, kodėl berniuką nutarė pavadinti būtent taip, Justinas pasakojo, kad tą nulėmė kelios aplinkybės.

„Pirma, labai gražus vardas. Be to, tai nėra pirmasis Leonas Jankevičius, mano giminėje jau yra jų buvę. Ir Gretai jis labai patiko, todėl kitų variantų net nebuvo. O ir kai mes jį jau pamatėme, buvo aišku, kad jis tikrai Leonas. Labai jam tinka“, – pasidžiaugė J.Jankevičius.

Dar anksčiau 15min susisiekus su Greta Mikalauskyte, ji juokavo, kad pasikeitusios kūno formos tėra „ramesnio gyvenimo pasekmė“.

Visgi po kurio laiko Greta naujienos nebeslėpė. Mergina atskleidė, kad kartu su Justinu Jankevičiumi ketina susilaukti pirmagimio.

Justinas ir Greta kaip pora pirmą kartą pasirodė 2016-aisiais vasaros pabaigoje vykusiame TV3 naujojo sezono pristatyme. Ji su Justinu dar iki artimų santykių buvo pažįstami kaip kolegos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius