Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Tėvais tapsiantys Karolina Meschino ir OG Version įsigijo pirmus bendrus namus

Neseniai apie nėštumą pranešusi Karolina Meschino dalijasi dar viena žinia apie gyvenimo permainas – ji su mylimuoju Dominyku Ježeriu-OG Version įsigijo butą.
Karolina Meschino ir OG Version
Karolina Meschino ir OG Version / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

Kas po žinios apie šeimos pagausėjimą gali suteikti dar daugiau džiaugsmo, jei ne nuosavi namai? Tuo galima įsitikinti išvydus socialinių tinklų žvaigždės Karolinos Meschino įrašus instagrame, kur mergina pasidalijo žinia apie naują naują pirkinį, užtikrinsiantį gražesnę ateitį.

Aistės Kirsnytės nuotr./Karolina Meschino ir OG Version
Aistės Kirsnytės nuotr./Karolina Meschino ir OG Version

K.Meschino neslėpė, kad šis trečiadienis yra neeilinis – ji su Dominyku pas notarą pasirašė buto, kuris bus pirmi bendri jųdviejų namai, pirkimo sutartį. Neilgai trukus mergina pasidalijo ir įrašu, kuriame pasidžiaugė nauju būstu bei pranešė, kad įsikelti planuoja iki Kalėdų.

„Šiandien yra viena ypatingiausių dienų mūsų su Dominyku gyvenimuose ir, manau, niekada jos nepamiršime, nes šiandien oficialiai įsigijome pirmąjį mūsų butą. Svajonės tikrai pildosi, kai labai, labai nori ir daug dirbi, mes tik ką sau tai įrodėme.

Laukia dar ilgas kelias iki kol įsirengsime ir įsikelsime, kol kas planuojame iki Kalėdų spėti tai padaryti, bet esame be galo laimingi, kad dirbame su nerealia komanda, kuri mums padeda. Dalinsiuosi ne tik įsirenginėjimo procesu, bet ir informacija apie rajoną, pastatą, kuriame gyvensime ir kaiminystę“, – socialiniame tinkle rašė K.Meschino.

Socialinėje erdvėje patalpintuose vaizdo įrašuose matyti, kaip būsimi tėvai Karolina ir Dominykas kartu atrakina kol kas dar neįrengto naujo būsto duris, netrukus parodo ir bene visą butą supančią terasą.

Galiausiai apžiūrėti naujų namų atvyko ir Karolinos šeima – tėtis Antonio Salvatore Meschino, mama Asta Meschino bei brolis Antonio.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Karolina Meschino ir OG Version
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Karolina Meschino ir OG Version

„Sveiki, sveiki. Sveiki atvykę pas mus į namus. Šampanas, picos, viskas jau paruošta“, – svečius priėmė K.Meschino.

Naujus namus šeima pašventino iššaudama šampano butelį, ant kurio kamštuko puikavosi „pirmų namų“ užrašas. Tačiau tai – dar ne viskas.

„Nerealiai dienai užbaigti – masažas į namus ir man, ir Dominykui“, – džiaugėsi Karolina.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ilgai laikyta paslaptis išaiškėjo: Karolina Meschino išdavė, kas gims

TAIP PAT SKAITYKITE: Pirmagimio besilaukianti Karolina Meschino – atvirai apie mylimojo reakciją: „Man pačiai buvo isterija“

15min primena, kad apie tai, jog laukiasi pirmagimio, Karolina pranešė savo socialinio tinklo paskyroje. Mergina neslėpė, kad nėštumą bandė kurį laiką slėpti, tačiau patikino, kad kartu su Dominyku yra be galo laimingi, jog kitąmet sūpuos pirmagimį.

Tiesa, prieš dvejus metus, socialinių tinklų žvaigždė nutraukė santykius su modeliu Jonu Misevičiumi. Tačiau jos širdį netruko užkariauti grupės „Flying Saucer Gang“ narys Remis.

Karolina tikino, kad ir pati nebūtų patikėjusi, kaip netikėta jos ir Remigijaus pažintis internete peraugs į gražius santykius realiame gyvenime, paklausta, ar jaučiasi laiminga, tą kartą net nesudvejodama atsakė: „Nesu buvusi laimingesnė.“

Tačiau šių metų pradžioje socialiniuose tinkluose ir vėl nerimo aistros, pasirodžius kalboms, kad Karolina draugauja su OG Version. Internautai spėliojo, kad jis išskyrė Karoliną Meschino ir Remigijų Daškevičių-Remį, dėl to nepasirodo kartu su FSG. Žinoma nuomonės formuotoja vėliau patvirtino, kad išties draugauja su Dominyku Ježeriu-OG Version.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje