Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Siegel ir L.Suodaitis išpildė dar vieną svajonę: apsilankė magiškoje Izraelio vietoje

„Shop by Siegel“ įkūrėja Viktorija Siegel kartu su vyru Laurynu Suodaičiu keliavo po Izraelį. Pora apsilankė žymiausiose vietose ir negailėjo komplimentų išskirtiniu grožiu pasižyminčiai šaliai.
Viktorijos Siegel ir Lauryno Suodaičio kelionės į Izraelį akimirkos
Viktorijos Siegel ir Lauryno Suodaičio kelionės į Izraelį akimirkos / Socialinių tinklų nuotr.

Viktorija Siegel ir Laurynas Suodaitis aplankė ne tik Tel Avivą, žymiąją Jeruzalę, bet ir neįtikėtinai gražų miestą Jafą, kuriame ir apsistojo.

Pora nepraleido progos pabūti ir prie bene labiausiai turistų šioje šalyje dievinamos vietos – Raudų sienos. Viktorija neslėpė, jog norėjosi prie jos pastovėti ilgiau ir pamąstyti. Savo įspūdžiais ji leido pasidalinti ir su portalu Žmonės.lt.

„Magiška vieta, tokia stipri energija, neapsakomas jausmas! Jaučiuosi labai laiminga išpildžiusi dar vieną savo svajonę – apsilankyti Jeruzalėje! O labiausiai tai norėjau pabūti prie raudų sienos, pasimelsti, padėkoti ir paprašyti“, – rašė ji savo instagrame.

Socialinių tinklų nuotr./Viktorijos Siegel ir Lauryno Suodaičio kelionės į Izraelį akimirka
Socialinių tinklų nuotr./Viktorijos Siegel ir Lauryno Suodaičio kelionės į Izraelį akimirka

Vis dėlto ši įspūdinga architektūra, išskirtine gamta ir lankytinais objektais traukianti šalis turi ir griežtas taisykles ten, kur nė neįtartume nepasidomėję. Dėl tvarkos nežinojimo Viktorija ir Laurynas buvo draugiškai perspėti.

„Automatiškai nuotraukai apsikabinome ir iš visų kampų išgirdom riksmus. Mus perspėjo, kad negalima net liestis, o mes pamiršom. Greitai atsiskyrėme fotografuotis toliau, o gidas mūsų merkia akį ir sako „padariau“. O šiaip... Už mūsų yra žymusis DOME OF THE ROCK. Jo viduje yra akmuo, nuo kurio, kaip teigiama, Dievas pradėjo statyti žemę. Tai mūsų pasaulio pamatinis akmuo! Esame beprotiškai dėkingi likimui, kad galime kartu lankytis tokiose vietose kaip ši...“ – kelionės įspūdžius tęsė garsi nuomonės formuotoja.

Tikriausiai nė viena kelionė negali apsieiti be didesnių ar mažesnių trikdžių. V.Siegel ir L.Suodaičiui teko šiek tiek ilgiau, nei planavo, užtrukti Stambule, kur turėjo persėsti į kitą lėktuvą.

„Kai netikėtai kelias dienas turėjusi trukti kelione Tel Avive visai netikėtai užsitęsė Stambule, kai ne dėl mūsų kaltės pavėlavome į kitą jungiamąjį skrydį! Nors ir turėjome jungiamuosius skrydžius su tomis pačiomis oro linijomis ir vėlavome realiai kelias minutes, bet, deja, mūsų nebelaukė! Tikrai nėra pati smagiausia patirtis! Tačiau bus gera pamoka kitiems kartams nesirinkti skrydžių su valandos laiko persėdimu tokio dydžio oro uostuose kaip Stambulas!“ – savo sekėjams rašė moteris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius