Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Verslininkas Romualdas Mačiulis: „Geriausia dovana vyrui, moteriai ir jų santykiams – seksas“

Kasmet kartu su švenčių laukimu ateina ir šioks toks nerimas: ką padovanoti savo antrajai pusei, kad ji būtų laiminga? Verslininkas Romualdas Mačiulis (33) sako, kad jaudintis dėl šito neverta: dovanokite savo meilę, dėmesį, ir būtinai pasimylėkite. Daug.
Alesia Mačiulis ir Romualdas Mačiulis
Alesia Mačiulis ir Romualdas Mačiulis / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

Šiuo metu Hamburge, Vokietijoje, su žmona Alesia Mačiulis viešintis verslininkas R.Mačiulis trečiadienį „Facebook“ tinkle pasidalijo mintimis apie tai, kas rūpi vyrams. Anot jo, kiekvienam vyrui poroje labai svarbu būti išgirstam, o kone svarbiausia yra fiziniai santykiai su mylimąja.

„Ko nori vyrai? Bilietų į teatrą, filharmoniją, vaikščiojimo po miestą susikabinus rankomis, bendro kalėdinių dovanų pakavimo? Moterys, jei manote, kad taip – ruoškitės išgirsti iš savo vyro frazę „nebejaučiu, kad mes vis dar kartu“, po kurios jis išskubės pro duris pas kitą“, – sako R.Mačiulis.

Tiesa, jo teigimu, šito galima išvengti: „Vyrams reikia. Reikia vieno vienintelio dalyko, kad jūsų vyras būtų laimingas. Viskas susiveda į tai. Seksas. Paprasta. Ir daugumos moterų bėda, kad jos tuo užsiima per mažai. Kokiu išsiauklėjusiu intelektualu belaikytumėte savo vyrą, garantuoju vieną – jis mąsto apie seksą. Visą laiką. Su jauna, su sena, su sportiška, su linksma, su nuobodžia, nesvarbu. Galite bandyti jį sudominti vyno degustacijomis, kvietimais į galerijų atidarymus ar naujais restoranais, bet jis nori vieno. Sekso. Ir daug! O dar labiau jis nori, kad jūs to norėtumėte. Užmirškite porų terapiją – tiesiog suplanuokite seksu persmelktas atostogas. Jeigu trūksta idėjų, ką per atostogas veikti, siūlau vykti į didžiausią raudonųjų žibintų kvartalą Europoje – Hamburgą.“

R.Mačiulis priduria: „Seksas – tikrai geriausia dovana... ir vyrui, ir moteriai, ir jų santykiams.“

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Alesia Mačiulis ir Romualdas Mačiulis
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Alesia Mačiulis ir Romualdas Mačiulis

Bendraudamas su 15min R.Mačiulis tikino, kad seksas svarbus ne tik vyrams, bet ir moterims. „Moteriai kad ji būtų laiminga, reikia 3 dalykų: būti gerai pamylėtai, jaustis saugiai su savo vyru ir leisti sau būti savimi“, – sakė.

Jis pabrėžė, kad seksas – galinga meilės išraiška, ir noras mylėtis užprogramuotas kiekvieno žmogaus DNR.

„Moteris gali nenorėti mylėtis su konkrečiu vyru. Jeigu ji jo nenori, turėtų arba parodyti jam duris, arba susitarti, kad kiekvienas gyvena savo atskirą seksualinį gyvenimą. Taip pat turiu patarimą vyrams. Jeigu moteris jūsų nenori, tai arba keiskite moterį, arba tapkite tokiu, kad jūsų norėtų. Nesitikėkite, kad jūsų moterį užves jūsų nelyginti marškiniai, nosies krapštymas ar nuolatiniai pokalbiai telefonu su mama... Jei esate tikras vyras – imkite ir pamylėkite savo moterį. O jeigu ji ne jūsų vis tik, tai tada su meile išsiskirkite“, – pataria.

R.Mačiulis nujaučia, kad dalis moterų gali jo nesuprasti, sakyti, kad seksas nėra viskas.

„Jos apgaudinėja save, kol jų partneriai apgaudinėja jas su savo meilužėmis. O kalbant apie laimę... Moteriai labai svarbu jaustis saugiai, būti už vyro kaip už mūrinės sienos. Jai neturi rūpėti buitis, tokie dalykai kaip „turėsime pakankamai pinigų ar ne“ ir taip toliau. Tai turi spręsti vyras, tylėdamas. Jei tik moterį myli ir gerbia“, – svarsto jis.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Romualdas ir Alesia Mačiuliai
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Romualdas ir Alesia Mačiuliai

Ir tęsia: „Moterims labai svarbu būti savimi, bet kad tai taptų įmanoma... ji turi jaustis saugiai santykiuose. Kai moteris gali būti savimi – gera, bloga, linksma, liūdna, pikta, rami, rėkianti, besišypsanti – bet kada, kai tik norisi... Ooo... Tada moteriai nelieka kliūčių laimei. Vyrai privalo pašalinti visas kliūtis moteriai būti laimingai. Ji turi turėti pakankamai laiko sau, turėti sąlygas būti savimi. Toks dalykas kaip „nesugebėti duoti moteriai, ko ji nori“ (taip pat ir finansiškai) neegzistuoja. Tai tik atsikalbinėjimas, tinginystė. Yra tik nenoras. Kai kuriems patogiau nieko nedaryti ir skųstis. Viskas įmanoma, jei yra prioritetas, kad moteris būtų laiminga. Esant prioritetui, vyras ras būdų, kaip tai padaryti, jei ji jam rūpi.“

Pokalbį su 15min R.Mačiulis baigia cituodamas Camille Paglia: „Moterys yra dominuojanti lytis. Vyrai privalo daryti įvairiausius dalykus, kad įrodytų, jog yra verti moters dėmesio.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius