-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje – 24 karatų auksu puošta iš sušių pagaminta eglutė: pamatyti atvyko ir Mia

Pačioje sostinės širdyje, buvusio Dominikonų vienuolyno patalpose, atsidarė nauja, stilinga vieta jaukiems šeimos ir draugų susibūrimams. Artėjančių švenčių proga naujojo sušių restorano įkūrėja ir vadovė Daiva Breivė sukvietė bičiulius ir šalies garsenybes „įžiebti“ unikalią, 24 karatų auksu dekoruotą ir specialiai šiam vakarui iš sušių ritinėlių sukurtą eglutę.
Restorano atidarymo akimirkos
Restorano atidarymo akimirkos / Mikos Savičiūtės nuotr.

Tarp svečių buvo galima sutikti dainininkę Mią, TV laidų vedėją Edvardą Žičkų, „Litexpo“ vadovą Joną Sakalauską, advokatus Karolį Ruzgį ir Viliją Gražulytę, verslininkus Eglę ir Darių Kunčius, Kristiną ir Arnoldą Služman, renginių organizatorę Virginiją Marcinkevičienę, renginių organizatorių Alką Paltaroką, prodiuserį Gediminą Juodeiką, solistę Agnę Sabulytę, dizainerę Aušrą Haglund, renginių režisierių Giedrių Gustą, verslininkę Norą Lapinskienę, dailininkę Justyną Aleksandrovič-Bhaskar, stilistą Karolį Murauską, architektę Jurgitą Ambraškaitę ir daugelį kitų įžymybių.

Mikos Savičiūtės nuotr./Naujo restorano atidarymo akimirkos
Mikos Savičiūtės nuotr./Naujo restorano atidarymo akimirkos

Kviestinei publikai kalėdine dvasia dvelkiančias dainas dovanojo atlikėja Baiba Skurstenė-Serdiukė. O šeši profesionalūs sušių meistrai per vakarą pagamino beveik 1000 ritinėlių skirtingų rūšių sušių.

Pasidžiaugti geros bičiulės Daivos Breivės sėkme ir pasveikinti jos naujo restoranoatidarymo proga atėjo ir retai viešuose renginiuose pasirodanti atlikėja Vilija Pilibaitytė-Mia.

Mikos Savičiūtės nuotr./Naujo restorano atidarymo akimirkos
Mikos Savičiūtės nuotr./Naujo restorano atidarymo akimirkos

Žinoma moteris prasitarė, kad nors ir yra aistringa sušių gerbėja, bet vakaro metu nesuvalgė nė vieno sušio. „Labai juos mėgstu. Mes su sūnumi juos tiesiog dieviname ir tikrai dažnai užsisakome. Tačiau seniai priėmiau sprendimą po šeštos vakaro nieko nevalgyti ir jo griežtai laikausi, bet man pažadėjo sušių rinkinį supakuoti į namus, kad nuo jų galėčiau pradėti kitą rytą“, – šypsojosi puikiai nusiteikusi atlikėja.

Mikos Savičiūtės nuotr./Naujo restorano atidarymo akimirkos
Mikos Savičiūtės nuotr./Naujo restorano atidarymo akimirkos

Renginio vedėjas žurnalistas Edvardas Žičkus džiaugėsi, kad jam daugiau nereikės į Kauną važiuoti valgyti sušių, nes pagaliau ir Vilniuje atsidarė „Sushi Lounge“.

„Labai džiaugiuosi, kad tokioje ypatingoje vietoje – buvusio vienuolyno patalpose, Vilniaus Šventosios Dvasios bažnyčios pašonėje atsidarė stilinga vieta. Vienas nuostabiausių dalykų, kad per pietus čia gali girdėti varpų dūžius, kurie šiai vietai suteikia unikalumo ir išskirtinumo“, – sakė TV laidų kūrėjas.

Vakarą Daiva Breivė planuoti patikėjo renginių organizatorei Virginijai Marcinkevičienei ir jos komandai, todėl sunkumų ar streso tikrai nejautė. Vakaro šeimininkė pasidžiaugė per ne vienus metus suburta profesionalia komanda, kurios gaminamus sušius giria net ir iš Japonijos grįžę svečiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius