Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 08 27

Arūnas Valinskas apie „Lietuvos balsą“: „Čia patekau per lovą!“

Antrąjį sezoną skaičiuoti jau rugsėjį pradėsiančio LNK televizijos muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ reporteriai Šarūnas Kirdeikis ir Santa Audickaitė pristato dar vieną vaizdo reportažą. Šįkart jauniesiems dainininkams patarimus dalija „Lietuvos balso“ mokytojai – Inga ir Arūnas Valinskai bei Merūnas Vitulskis.
Arūnas Valinskas
Arūnas Valinskas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Apie pirmojo „Lietuvos balso“ sezono žvaigždžių patarimus pradedantiesiems skaitykite čia.

Projekto mokytojų Katažinos Nemycko ir Donato Montvydo patarimus galite išgirsti čia. 

Ingą ir Arūną Valinskus bei M.Vitulskį „Lietuvos balso“ reporteriai kalbino sostinės Ūkio banko teatro arenoje, kur vyko Aklųjų projekto perklausų filmavimas. Filmavimo aikštelės užkulisiuose užtikti projekto mokytojai spinduliavo teigiamas emocijas ir nesibodėjo pajuokauti prieš televizijos kameras. 

„Labai mėgstu savo scenos partnerį, tačiau nebijau eksperimentuoti“, – paklausta, ar iškeistų Andrių Butkų į Šarūną Kirdeikį ir ryžtųsi su juo pašokti, atsakė I.Valinskienė. Š.Kirdeikis netvėrė džiaugsmu. „Butkau, še tau!“ – it nugalėtojas išrėžė. 

Kalbėdama į „Lietuvos balso“ reporterių mikrofonus I.Valinskienė nepabūgo ir paatvirauti – S.Audickaitei pakomentavus neva raganišką moters žvilgsnį, scenos grandė pripažino pati bijanti ką nors išgąsdinti akyse spindinčiais žaibais, tačiau skuba pasiteisinti: „Ką gi daryti, kad mano veidas kartais per daug išraiškingas?“

„Kaip čia patekau? Per lovą!“ – apie savo pasirodymą „Lietuvos balse“ juokavo mokytojas Arūnas Valinskas. Tikino, kad tai žmona ryte pabudusi vyrui bendradarbiauti televizijoje pasiūlė. Paklaustas, kuris gi sutuoktinis turės lemiamą balsą, vyras griežtai nukirto: bus kaip namie – vyro balsas turi būti paskutinis. 

Rodos, vienintelis M.Vitulskis po filmavimo užkulisius vaikšto nusiteikęs rimtai: paklaustas nei daugžodžiauja, nei pokštauja. Antrus metus iš eilės „Lietuvos balso“ mokytojo kedėje sėdėsiantis vertintojas pasiūlymą tęsti pasirodymą projekte priima kaip puikų ankstesnių darbų įvertinimą ir su nekantrumu laukia antrojo „Lietuvos balso“ sezono pradžios. 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius