Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 04 06

Arogancija organizatorius pribloškęs Rusijos reperis Timati ant scenos pamiršo blogą nuotaiką

Kauno „Žalgirio“ arenoje šeštadienį koncertavęs žinomas Rusijos atlikėjas – reperis Timati (29) – į savo pasirodymą atvyko vieno turtingiausio šalies verslininko Tautvydo Barščio prabangiu „Rolls Royce“ automobiliu. 2005-ųjų gamybos keturratis gražuolis Rusijos repo žvaigždę į areną atvežė likus maždaug valandai iki jo debiuto Lietuvoje.
Timati koncertas Kaune
Koncerto akimirka / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Piktokai nusiteikęs Timati (tikrasis vardas ir pavardė – Timuras Junusovas), prieš koncertą nuėjo numigti savo persirengimo kambaryje, į kurį griežtai uždraudė užeiti tiek aptarnaujančiam personalui, tiek organizatoriams. Iš pradžių jis pareiškė nenorįs ir kad būtų įamžinamas jo koncertas, tačiau, organizatorių įkalbėtas, sutiko leisti fotografuoti pirmas tris jo pasirodymo dainas.

Apie tai, kokius netikėtus reikalavimus jiems dar pateikė, Timati į Lietuvą pakvietusieji užsiminė tik pusę lūpų. Slogios nuotaikos atlikėjas ant visų pyko ir siuto, negailėjo aštrių žodžių.

Portalo Žmones.lt žiniomis, prieš atvykdamas į Kauną Timati galvojo koncertuosiąs tik naktiniame klube „Macao Open Air“. Tačiau sužinojęs, kad teks išeiti į arenos sceną ir pasirodyti 8000 žmonių miniai, labai nudžiugo.

Pirmasis koncertą pradėjęs ir daugiau nei pusvalandį vėlavęs grupės „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas, pasekęs Timati pavyzdžiu, taip pat uždraudė fotografuoti savo valandos trukmės šou. Į jokius kompromisus jis nesileido. Tačiau portalo Žmonės.lt skaitytojai turi galimybę išvysti nuotraukas iš Selo pasirodymo.

Papildyta 23.04 val. Dainas publika traukė kartu su Timati

Pamiršęs blogą nuotaiką reperis Timati siautėjo kartu su publika. Pirmiausia scenoje pasirodė muzikantai, sugroję kelių minučių intro. Tuomet publikai prisistatė juodos spalvos kutukais dekoruotą treningą vilkėjęs dainininkas.

Ant juodų kelnių jis buvo užsirišęs tokios pat spalvos prijuostę, avėjo akinamai baltus sportinius batelius. Akis reperis slėpė po juodais akiniais, o galvą, kaip įprasta jo stiliaus atlikėjui, puošė balta kepure. Pro prasegtą treningą blizgėjo masyvus kaklo papuošalas. Blizgią apyrankę Timati buvo užsidėjęs ir ant rankos. Po dviejų dainų reperis nusivilko viršutinę sceninio „kostiumo“ dalį ir nusijuosė prijuostę. Timati liko su berankoviais, dažniausiai apatiniais vadinamais, marškiniais, taip atidengdamas gausiai dekoruotą savo kūną.

Įpusėjus koncertui Timati sudainavo kelias lyrines dainas ir sakė, kad vieną kartą net pats kiečiausias vyras tampa romantiku, ima pirkti gėles ir dovanas, nes sutinka savo gyvenimo moterį.

Prastos nuotaikos scenoje nebedemonstravęs atlikėjas dainavo tai rusiškai, tai angliškai. Didžiąją dalį jo dainų publika atliko kartu. Viltys tų, kurie tikėjosi, kad bent vieną dainą Timati atliks kartu su „Sel“ lyderiu Egidijumi Dragūnu, taip ir neišsipildė.

Renginį organizavo „Macao Open Air“ naktinio klubo atstovai. Po koncerto „Žalgirio“ arenoje linksmybės buvo pratęstos būtent šiame klube.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius