Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 10 04

„Depeche Mode“ – apie laukiantį naują albumą ir vienintelį koncertą Baltijos šalyse

Grupė „Depeche Mode“ patvirtino išleisiantį naują albumą ir paskelbė ilgiau nei penkerius metus lauktų koncertų datas. „Rokenrolo šlovės muziejaus“ nariai, grupės „Depeche Mode“ muzikantai, šiandien specialiame renginyje Berlyne paskelbė, kad 2023 m. išleis naują albumą ir pradės pasaulines gastroles. Turo „Memento Mori Tour“ koncertuose bus pristatomas grupės 15-asis studijinis albumas „Memento Mori“, kuris pasirodys kitų metų pavasarį.
Grupė „Depeche Mode"
Grupė „Depeche Mode" / Asmeninio albumo nuotr.

Vienintelis Baltijos šalyse suplanuotas grupės koncertas įvyks Estijoje. „Depeche Mode“ savo gerbėjus į Talino dainų slėnį sukvies kitų metų rugpjūčio 6-ąją dieną.

Bilietus į „Depeche Mode“ koncertą Estijos sostinėje Taline visose „Bilietai.lt“ kasose ir internete www.bilietai.lt bus galima įsigyti nuo šio penktadienio (spalio 7 d.) 10 val. ryto. Trečiadienį (spalio 5 d.) nuo 10 val. pirmieji bilietus galės įsigyti „Depeche Mode“ fanų klubo ir „Live Nation Lietuva“ koncertų klubo nariai (registracija į „Live Nation Lietuva“ koncertų klubą: http://bit.ly/LiveNationConcertClub).

„Depeche Mode“ – „Enjoy The Silence“ (Live):

Dave'as Gahanas ir Martinas Gore'as šiandien atskleidė, kad didžiausio pasaulyje renginių organizatoriaus „Live Nation“ pristatomas turas prasidės kovo 23 d. koncertų serija Šiaurės Amerikos arenose. Koncertai yra suplanuoti Niujorko „Madison Square Garden“, Čikagos „United Center“, Los Andželo „Kia Forum“, Toronto „Scotiabank Arena“ ir kitose didžiosiose arenose. Pasaulinės gastrolės „Memento Mori“ prasidės 2023 m. kovo 23 d. Sakramente, Kalifornijoje.

Kitų metų vasarą „Depeche Mode“ sugrįš į Europą, kur surengs koncertus didžiuosiuose stadionuose. Gegužės 16 d. prasidėsiančioje antroje gastrolių dalyje grupė koncertuos Paryžiaus „Stade de France“, Berlyno olimpiniame, Milano „San Siro“, Londono „Twickenham“ ir kituose stadionuose. Visa informacija apie turo maršrutą ir bilietų pardavimo datas skelbiama svetainėje depechemode.com.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./„Depeche Mode“ koncertas Vilniuje
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./„Depeche Mode“ koncertas Vilniuje

Gerų naujienų ypač laukė milijonai grupės gerbėjų, kuriuos, kaip ir visą muzikos pasaulį, šių metų gegužę sukrėtė skaudi ilgamečio „Depeche Mode“ muzikanto Andrew Fletcherio mirtis.

Kalbėdamas apie albumą „Memento Mori“, Martinas Gore'as sakė: „Prie šio projekto pradėjome dirbti pandemijos pradžioje, o jo temos buvo tiesiogiai įkvėptos to meto. Po Fletcho mirties nusprendėme tęsti, nes esame tikri, kad jis to būtų norėjęs, ir tai suteikė projektui papildomą prasmę“.

Dave'as Gahanas pridūrė: „Fletchui šis albumas būtų patikęs. Mes nekantraujame netrukus pasidalyti juo su jumis ir labai laukiame, kada kitais metais galėsime pristatyti jį gyvai koncertuose“.

Gastrolės „Memento Mori Tour“ bus jau 19-asis „Depeche Mode“ koncertinis turas ir pirmasis po daugiau nei penkerių metų pertraukos. Pastarasis grupės turas „Global Spirit Tour 2017-2018“ buvo ilgiausias iki šiol ir vienas pelningiausių – per 130 pasirodymų Europoje ir Šiaurės Amerikoje grupės koncertus aplankė daugiau nei 3 mln. gerbėjų.

15-asis „Depeche Mode“ studijinis albumas „Memento Mori“ bus ir pirmas naujas įrašas nuo 2017 m., kada buvo išleistas kritikų puikiai įvertintas albumas „Spirit“ pasiekęs pirmąją vietą 11-oje šalių, o daugiau nei 20-yje patekęs tarp penkių perkamiausių albumų. Įrašų kompanija „Columbia Records“ naują „Depeche Mode“ albumą „Memento Mori“ išleis 2023-ųjų pavasarį.

Pardavusi daugiau nei 100 mln. įrašų ir grojusi daugiau nei 35 mln. gerbėjų visame pasaulyje, „Depeche Mode“ išlieka nuolat besikeičiančia ir išskirtinai įtakinga muzikine jėga. Daugybę gerbėjų, kritikų ir menininkų įkvepianti „Depeche Mode“ ir toliau žengia į priekį, o albumas „Memento Mori“ ir gastrolės taps naujausiu nepakartojamo ir tęstinio grupės palikimo dalimi.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius