-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į Lietuvą atvykstančio italo Zucchero staigmena – pristatė naują hito „Senza Una Donna“ versiją

Pasaulinio garso dainų autorius ir atlikėjas Zucchero, kuris jau balandžio 17-ąją dieną surengs išskirtinį koncertą „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje, pristatė savo populiariausios savo dainos naują versiją. Italų muzikos superžvaigždė po daugiau nei 30 metų naujam gyvenimui atgaivino vieną didžiausių savo hitų.
Zucchero ir Jack Savoretti
Zucchero ir Jack Savoretti
Temos: 2 Muzika Zucchero

Svarbiausiu šalies apdovanojimu – ordinu už nuopelnus Italijos respublikai – apdovanotas Zucchero įrašė naują savo klasikinės baladės „Senza Una Donna“ versiją.

Zucchero, kurio koncertas Vilniuje yra pasaulinių gastrolių „Overdose D'Amore World Wild Tour 2024“ dalis, gerbėjams dovanoja naujai suskambusią savo dainą „Senza Una Donna“. Visas muzikos klausymosi platformas pasiekusi naujoji pasaulinio hito versija buvo įrašyta su kitu garsiu dainininku, dainų autoriumi ir muzikantu Jacku Savoretti.

Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Zucchero
Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr./Zucchero

Daina „Senza Una Donna“ pirmąkart buvo išleista su Zucchero ketvirtuoju studijiniu albumu „Blue's“ (1987 m.). Iš pradžių ji buvo įrašyta italų kalba, o 1990 m. perdainuota anglų kalba kartu su žinomu dainininku Paulu Youngu. Singlu išleistas kūrinys nuo tada žinomas pavadinimu „Senza Una Donna (Without A Woman)“. Specialiai šiai dainai vienoje Londono bažnyčių buvo nufilmuoti du vaizdo klipai: vienas Zucchero atliktai solo versijai, kitas – duetu su Paulu Youngu atliktai versijai.

VIDEO: Senza Una Donna (Without A Woman)

Singlu išleista daina tapo didžiulės sėkmės sulaukusiu hitu visame pasaulyje. Įtakingas muzikos leidinys „Billboard“ tvirtino, kad su „Senza Una Donna (Without A Woman)“ singlu Zucchero populiarumu „pralenkė popkaralienę Madonną ir popkaralių Michaelą Jacksoną jų pačių tėvynėje“. Daina užkariavo Jungtinės Karalystės, Vokietijos, Prancūzijos, Belgijos, Airijos, Norvegijos, JAV, Kanados, Švedijos topus ir visame pasaulyje singlas buvo parduotas didesniu nei 5 mln. tiražu. Suskaičiavus 1991-ųjų duomenis paaiškėjo, kad „Senza Una Donna (Without A Woman)“ buvo septinta dažniausiai Europos radijo stočių transliuota daina.

Ph Daniele Barraco nuotr./Zucchero
Ph Daniele Barraco nuotr./Zucchero

Atnaujintą hito versiją Zucchero įrašė su dainininku Jacku Savoretti: nauja aranžuotė, gilus ir nostalgiškas anglų atlikėjo balsas laikui nepavaldžią dainą prikėlė naujam gyvenimui.

Italijos muzikos superžvaigždės Zucchero pasaulinių gastrolių „Overdose D'Amore World Wild Tour 2024“ koncertą, kuris balandžio 17-ąją dieną įvyks „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje, pristatys didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius