-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 10 13

K.Juodzevičiūtė grįžta su nauju įvaizdžiu ir skambesiu: pristato savo kūrybos dainą

Ne kartą nacionalinės „Eurovizijos“ atrankose sužibėjusi ir 2015-aisiais tapusi „Lietuvos balsu“ Kotryna Juodzevičiūtė grįžta su nauju įvaizdžiu ir dar šviežesniu skambesiu.

„Tai pirma mano daina, kurią galiu vadinti „savo vaiku“, kadangi tiek muzikinės melodijos, tiek dainos žodžiai yra mano kūryba. Nors ir esu savarankiškai dirbanti atlikėja ir jokiai prodiuserinei kompanijai šiuo metu nepriklausau, yra labai gera turėti savo komandą, kuri tave supranta iš pusės žodžio ir padeda įgyvendinti tavo vizijas.

Dominyko Levano nuotr./Kotryna Juodzevičiūtė
Dominyko Levano nuotr./Kotryna Juodzevičiūtė

Man pasisekė, nes mano „team’as“ – tai mano draugai, įrašyti kūrinį man padėjo Saulius Šemiotas – Meandi, su kuriuo prieš kelis mėnesius išleidom bendrą dainą, miksą ir masterį dainai darė mano senas pažįstamas Jonas Gliaudelis, o štai stilių muzikiniui vizualui parinko Gabrielius Vagelis“, – pasakoja K.Juodzevičiūtė.

Pasak atlikėjos svarbiausia būti savimi ir nesivaikyti madų, nes kiekviena daina gali rasti savo klausytoją ir kiekvienas tembras bei asmenybė savo gerbėją.

Dominyko Levano nuotr./Kotryna Juodzevičiūtė
Dominyko Levano nuotr./Kotryna Juodzevičiūtė

„Mano nuomone, šio žanro kūrinių Lietuvoje labai trūksta, tad mane labai džiugina, kad vis daugėja atlikėjų, kurie nepabijo prisijaukinti vakarų muzikos kultūros melodijų ir išdrįsta konkuruoti su tais, kurių aplinkoje ši muzika – įprasta. „Where at?“ yra daina, gimusi iš mano vidinių pokalbių su savimi, tad nusprendžiau dainos tekstą palikti kiek abstraktų, jog kiekvienas galėtų prisitaikyti jį sau ir beklausydamas susikurti savo istoriją.

Taip pat ir filmuodami dainos vizualą, kartu su idėją įgyvendinti padėjusiu Dominyku Levanu, ne vieną valandą praleidom tiesiog mąstydami, kaip padaryti stilingai, bet paprastai, abstrakčiai ir suprantamai tuo pačiu“, – apie naują singlą pasakoja Kotryna.

Šiuo metu Kotryna didžiąją laiko dalį praleidžia rašydama dainas ir tikina, kad netrukus galėsime išgirsti dar ne vieną jos kūrinį.

VIDEO: 2015-ųjų „Lietuvos balso“ nugalėtoja K.Juodzevičiūtė grįžta su nauju skambesiu ir įvaizdžiu
VIDEO: Kotryna - Where At? (Lyric Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius