Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 17

Mantas: naujoji daina – moteriai, kuri man brangi kaip žmona (audio)

Neseniai radijo stočių eteryje pradėjęs skambėti trečiasis būsimo Manto albumo singlas „Leila“ turi savo istoriją. Kas toji paslaptinga būtybė keistu vardu „Leila“? Bent jau iš užuominų dainos tekste galima spręsti, kad tai gali būti pirmoji jo meilė.
Mantas su „Gyčio Ivanausko teatro“ šokėjais
Mantas su Gyčio Ivanausko teatro šokėjais / "Promostar" nuotr.
Temos: 1 Moteris

„Viso pasaulio puošmena – Leila, Leila. Gražiausias vardas pas tave – Leila, Leila. Ir jei nedaug metų aš turiu, tūkstantį kartų ją myliu...“ – dainuoja Mantas.

Apie asmeninį gyvenimą ne itin mėgstantis pasakoti atlikėjas nėra linkęs atskleisti, kas yra toji Leila.

„Galiu pasakyti tik tiek, kad ši daina parašyta moteriai, kuri man yra labai brangi. Myliu ją ne mažiau nei savo žmoną, – šypsodamasis koketuoja jau kelintus metus seksualiausių vyrų dešimtukuose figūruojantis dainininkas. – Prieš tai radijo stočių eteryje skambėjusį singlą „Stok“ skyriau moteriai, kuri nežino, ko nori. Beje, manęs tokios moterys nežavi. Leila – visiška jos priešingybė.“

„Akiniuočių“ projektas (taip jį su kartu pasirodančiais šokėjais Gyčiu Ivanausku ir Evaldu Taujanskiu juokais vadina atlikėjas) tik kitąmet bus įamžintas kompaktinėje plokštelėje, tačiau vaikinai jau pusmetį neatsigina pasiūlymų pasirodyti tiek didelėse, tiek mažesnėse scenose.

Leidėjai neabejoja, kad antrasis Manto albumas sulauks didelės sėkmės. Juolab kad visi jį reprezentuojantys kūriniai – pradedant „Čiuožki“, baigiant „Leila“ – yra labai melodingi ir lengvai įsimenami.

VIDEO: Manto „Leila skirta pirmajai meilei

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius