Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 06 24

Monika Linkytė parodė, kaip vyksta pasiruošimas Kaune vyksiančiam koncertui

Likus savaitei iki Monikos Linkytės koncerto Kauno Botanikos sode, atlikėja kartu su grupe intensyviai repetuoja ir pasiruošusi visus susirinkusius birželio 30 d. nustebinti ne tik jau pamiltais hitais, bet ir naujų dainų premjeromis.
Monika Linkytė
Monika Linkytė / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

„Meluočiau, jei sakyčiau, kad nesijaudinu. Jaudinuosi labai stipriai! Pastaruosius keletą metų labai norėjau atskleisti savo lyriškąją pusę, todėl ir koncertai dažniausiai būdavo akustiški. Jautriosios savo dalies neišsižadu, ją bus galima pamatyti ir šiame koncerte, bet koncertuose su grupe visada žymiai daugiau vakarėlio.

Ruošiamės, repetuojame, su grupės nariais diskutuojame, kaip dainas sudėlioti taip, kad atėjusiems į koncertą senieji kūriniai suskambėtų naujai, o dar negirdėtos dainos paliktų norą išgirsti jas dar kartą. O tų naujų dainų ne viena. Tai labai džiugina! Juk galėsiu su žmonėmis pasidalinti savo šviežiausiomis istorijomis – tuo, kokia šiuo etapu esu. Tad jausmų mano viduje šiuo metu daug: ir jaudinuosi, ir be galo laukiu susitikimų, bet vis sau primenu, kad svarbiausia mėgautis pasiruošimo procesu, o pačiame koncerte – mėgautis akimirkomis.

Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Monikos Linkytės repeticija
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Monikos Linkytės repeticija

Viskas skrieja milžinišku tempu, dėl įtampos koncertuose tikrai sudėtinga atsipalaiduoti, tad nuolat sau kartoju, kad pagrindinė koncerto esmė išgyventi akimirką. Tiek man, tiek klausytojui“, – sako M.Linkytė.

Pirmasis dainininkės šios vasaros koncertas su grupe rengiamas birželio 30 d. VDU Botanikos sode Kaune, o antrasis romantiškas pasimatymas su dainininkės kūryba, kuriai pritars styginių kvintetas, vyks liepos 27 d. jau sostinėje, Vilniaus universiteto kiemelyje.

„Šie du vasaros koncertai vyks ypatingose vietose. Esu visiškas gamtos žmogus, todėl galimybė jus kviesti į koncertą Kauno Botanikos sode man yra labai ypatinga! Į sceną lipsime su grupe ir galiu drąsiai pažadėti, kad visą žiemą kūrę ir dirbę studijoje, norėsime ne tik pasidalinti su jumis jau žinomomis dainomis, bet ir pirmuosius išmokyti dar niekur negirdėtų ir neišleistų dainų akordų bei posmų“, – sako koncertams besiruošianti atlikėja.

Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Monikos Linkytės repeticija
Pauliaus Peleckio / BNS nuotr./Monikos Linkytės repeticija

M.Linkytės vasaros koncertuose gerbėjai galės pasiklausyti jau pamiltų dainų, tokių kaip „Padovanojau“, „Po dangum“, bei vieni pirmųjų išgirsti naujų atlikėjos kūrinių, kurie taip pat ras atsaką klausytojų širdyse.

VIDEO: Monika Linkytė - Naktis

Kviečiame pamatyti, kaip vyksta pasiruošimas birželio 30 d. koncertui:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius