Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paulinos Paukštaitytės premjera „Į širdelę įkritai“: vaizdo klipe – jaunatviškas nerūpestingumas

Sparčiai populiarėjančios jaunosios kartos atlikėjos Paulinos Paukštaitytės karjera tik įsibėgėja. Išleidusi debiutinį albumą „11 Raidžių“, ji surengė pirmąjį solinį koncertinį turą po didžiuosius Lietuvos miestus, įgarsino pagrindinį personažą „Disney“ animaciniame filme „Noras“ bei toliau atkakliai siekia savo užsibrėžtų svajonių. Meilės dienos proga atlikėja pristato vieno populiariausių albumo kūrinių – „Į Širdelę Įkritai“ vaizdo klipą.
Paulinos Paukštaitytės vaizdo klipo akimirka
Paulinos Paukštaitytės vaizdo klipo akimirka / Stop kadras

Viena klausomiausių atlikėjos dainų gimė spontaniškai

„Į Širdelę Įkritai“ parašėme kartu su latvių prodiuseriu J.Jačmenkins ir V.Popendikiu, paskutinę kūrybinės stovyklos dieną. Sukūrusi tekstą kolegoms sudainavau trumpą ištrauką. Ši daina yra apie tą simpatiją, kuri ne tik į akį įkrenta, bet ir į širdelę. Žinome posakį „į akį įkrito“, tad pamaniau, kodėl negali į širdelę įkristi“, – prisimena P. Paukštaitytė.

Stop kadras/Paulinos Paukštaitytės vaizdo klipo akimirka
Stop kadras/Paulinos Paukštaitytės vaizdo klipo akimirka

Muzikiniame vaizdo klipe užfiksuotas gražiausias jausmas

„Klipas simbolizuoja pirmą susižavėjimo stadiją, kai viskas, ką nori daryti, tai mesti darbus į šoną, galvoji tik apie tą žmogų, su draugais nuolatos dalintis savo stipriais jausmais ir išgyvenimais. Būtent šiame klipe norėjosi visiško širdelių vakarėlio, daug šokio ir jaunatviško nerūpestingumo“, – dalinasi atlikėja.

VIDEO: Paulina Paukštaitytė - Į Širdelę Įkritai

Primename, kad išgirsti Pauliną Paukštaitytę gyvai galėsite jau balandžio 20 dieną, Vilniaus Šv.Kotrynos bažnyčioje, kur pirmą kartą gražiausios atlikėjos dainos suskambės akustiškai.

Stop kadras/Paulinos Paukštaitytės vaizdo klipo akimirka
Stop kadras/Paulinos Paukštaitytės vaizdo klipo akimirka

„Šis koncertas bus ypatingas nes dar niekada mano kūryba neskambėjo akustiškai. Manau, kad tai bus kaip niekada jautrus ir magiškas koncertas, vienoje gražiausių Vilniaus vietų – Šv.Kotrynos bažnyčioje, balandžio 20 dieną – pačiame pavasario žydėjime“ – apie būsimąjį koncertą pasakoja Paulina.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius