-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sunkiai serganti Celine Dion nustebino pasirodžiusi „Grammy“ scenoje: turėjo misiją

Los Andžele praūžusiuose „Grammy“ apdovanojimuose netrūko staigmenų, tačiau labiausiai susirinkusius nustebino sunkiai sergančios Celine Dion pasirodymas. Palydėta sūnaus į sceną, legendinė dainininkė turėjo svarbią užduotį.
Celine Dion
Celine Dion / Vidapress nuotr.

Celine Dion sekmadienį šokiruojančiai pasirodė 2024 m. „Grammy“ apdovanojimų ceremonijoje – kovodama su nepagydomu sustingusio žmogaus sindromu, ji nustebino po ilgo laiko pasirodžiusi viešumoje.

55 metų žvaigždė, kuri dėl sveikatos problemų pasitraukė iš dainininkės karjeros, buvo akivaizdžiai susijaudinusi, kai, palaikoma vyriausiojo sūnaus, 23 metų Rene-Charleso Angelilio, įžengė į sceną ir plojimais bei audringomis ovacijomis pristatė Metų albumo apdovanojimą.

Tada Celine paskelbė, kad apdovanojimą laimėjo Taylor Swift albumas „Midnights“, ir tai įėjo į „Grammy“ istoriją, nes ji šį apdovanojimą laimėjo ketvirtą kartą.

Vida Press nuotr./Celine Dion
Vida Press nuotr./Celine Dion
Vida Press nuotr./Celine Dion
Vida Press nuotr./Celine Dion

Primename, kad Celine Dion buvo diagnozuotas sustingusio žmogaus sindromas, dėl kurio jos raumenys nekontroliuojamai įsitempia.

Dėl šios ligos sergantieji galiausiai tampa „žmonėmis statulomis“, nes palaipsniui kūnas sustingsta, nebegali vaikščioti ar kalbėti.

Celine Dion pirmą kartą apie savo sveikatos problemas užsiminė dar 2022 metų sausio mėnesį, kai atšaukė savo pasaulines gastroles po Šiaurės Ameriką.

Apie tai ji pranešė praėjus trims mėnesiams po to, kai dėl tų pačių sveikatos problemų jai teko atšaukti Las Vegase turėjusį įvykti sugrįžimo koncertą.

Žmonės.lt primena, kad sekmadienio vakarą Los Andžele buvo pagerbtos labiausiai per metus pasižymėjusios muzikos pasaulio žvaigždės. 66-ojoje „Grammy“ ceremonijoje pagrindiniai auksiniai gramofono trofėjai atiteko jaunimo dievaitėms Billie Eilish, Taylor Swift ir Miley Cyrus. Jautriai prisiminta ir legendinė atlikėja, rokenrolo karalienė Tina Turner.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius