Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

76-erių Cher – vėl vieniša: nutrūko romanas su 40 metų jaunesniu reperiu Alexanderiu Edwardsu

76-erių scenos ikona Cher kurį laiką džiaugėsi nauja meilė – susitikinėjo su 40 metų jaunesniu muzikos prodiuseriu ir reperiu Alexanderiu Edwardsu. Vis tik santykiams su 37-erių mylimuoju nebuvo lemta tęstis ilgai: pora pasuko skirtingais keliais.
Cher ir Alexanderis Edwardsas
Cher ir Alexanderis Edwardsas / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Santykiai Cher

Pirmadienį TMZ šaltinis pranešė, kad 76-erių Cher ir 37-erių Alexanderis Edwardsas nutraukė santykius „prieš porą savaičių“, tačiau išsiskyrimo priežastis nebuvo atskleista.

Pora buvo sukėlusi gandų apie sužadėtuves 2022 m. gruodį, kai Cher buvo pastebėta mūvinti didžiulį žiedą su deimantu, kurio vertė, kaip pranešama, 250 000 JAV dolerių.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Cher ir Alexanderis Edwardsas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Cher ir Alexanderis Edwardsas

Dainininkė tuo metu net sakė, kad norėtų savo mirusiai motinai Georgiai Holt parodyti žiedą, kurį jai padovanojo tuometinis vaikinas.

„Atsibudau prieš kelias minutes ir pirmas dalykas, kurį padariau prieš atmerkdama akis, pagalvojau, kad turiu bėgti pas mamą ir parodyti jai savo žiedą... Ji myli deimantus“, – tuomet tviteryje rašė Cher.

Vis tik TMZ šaltinis teigia, kad Cher ir A.Edwardsas iš tikrųjų niekada nebuvo susižadėję, o pora tiesiog nusprendė „sužaisti spekuliacijas“.

Kultinė dainininkė nei žiniasklaidai, nei socialiniuose tinkluose kalbų apie išsiskyrimą nekomentavo.

Žmonės.lt primena, kad pora kartu buvo kelis mėnesius. Kalbos apie Cher ir Alexanderio santykius pasklido 2022 m. lapkritį, kai pora buvo pastebėta vaikščiojanti susikibusi rankomis Holivude.

Netrukus po to dainininkės gerbėjai pradėjo smalsauti apie naująją Cher meilę, tad pati atlikėja gandus patvirtino – socialiniuose tinkluose paviešino mylimojo nuotrauką, prie kurios pridėjo širdelės jaustuką.

Pranešusi apie naujus santykius Cher negailėjo liaupsių Alexanderiui – teigė, kad šis su ja elgiasi kaip su karaliene. O ir atsakinėdama į gerbėjų klausimus apie amžiaus skirtumą ji nedaugžodžiavo – „Meilei nerūpi jokie skaičiai“.

Vida Press nuotr./Cher ir Alexanderis Edwardsas
Vida Press nuotr./Cher ir Alexanderis Edwardsas

Alexanderis anksčiau buvo užmezgęs santykius su 39 metų Kanye Westo buvusia drauge Amber Rose. Su ja turi trejų metų sūnų Slashą Electricą Alexanderį Edwardsą.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Alexanderis Edwardsas ir Amber Rose
AFP/„Scanpix“ nuotr./Alexanderis Edwardsas ir Amber Rose

Dar rugpjūčio mėnesį Amber apkaltino prodiuserį išdavyste, teigusi, kad vyras buvo užmegzgęs romanus net su 12 moterų. Vėliau ir pats Alexanderis socialiniuose tinkluose prisipažino apgaudinėjęs buvusią mylimąją.

Vis dėlto dainininkė Cher į mylimojo praeitį nesigilina. Į gerbėjų nuogąstavimus atšovė, kad yra įsimylėjusi, o ne apakinta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius