Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aktorė, „Keršytojų“ žvaigždė E.Olsen slapta ištekėjo už muzikanto R.Arnetto

Filmo „Keršytojai. Pabaiga“ žvaigždė Elizabeth Olsen (32) nustebino gerbėjus – pranešė ištekėjusi už muzikanto Robbie Arnetto. Šia žinia aktorė pasidalijo netikėtai, apie vestuvių faktą tiesiogiai net nekalbėdama, bet leidusi suprasti, kad ji jau gyvena santuokoje.
E.Olsen ir R.Arnettas
E.Olsen ir R.Arnettas / Vida Press nuotr.

Aktorė apie savo vestuves netyčia prasitarė pokalbyje su „Didžiojo sprogimo teorijos“ žvaigžde Kaley Cuoco. Laidos „Variety's Actors on Actors series“ metu ji ne tik kalbėjo apie platformos „Disney +“ šou ir būsimus savo projektus, bet ir netyčia atskleidė, kad ilgametis draugas Robbie Arnettas jau yra jos vyras.

Tad nenuostabu, kad šie žodžiai gerbėjus privertė ištempti ausis. Vis tik daugiau informacijos apie vestuves E.Olsen neatskleidė.

Moteris išsidavė, kai kalbėjo apie savo kaimynų statybas Didžiojoje Britanijoje ir pabrėžė, kad pastebėjo naują dekoraciją. Būtent taip ji ir atskleidė apie slaptai įvykusias vestuves.

„Taip pat pastebėjau, kad mano sutuoktinis padėjo knygą „Little Miss Magic“. Žinote šias knygas? Tai klasikinės knygos apie magiją, „WandaVision“. Jis yra toks mielas“, – laidoje atskleidė E.Olsen.

15min primena, kad E.Olsen su muzikantu R.Arnettu susižadėjo prieš dvejus metus. Portalas „People“ pranešė, kad džiugiomis naujienomis pasidalijo poros pažįstamas, nes trejus metus draugaujanti pora vengia viešai kalbėti apie savo asmeninį gyvenimą.

Vida Press nuotr./Elizabeth Olsen ir Robbie Arnettas
Vida Press nuotr./Elizabeth Olsen ir Robbie Arnettas

Pirmą kartą mylimieji viešai pasirodė 2017 metų rugsėjį „Gersh“ talentų agentūros vakarėlyje, kuris vyko prieš pat „Emmy“ apdovanojimus.

Kalbos apie tarp jųdviejų užsimezgusius romantiškus poros santykius prasidėjo 2017 m. kovą, kai šie buvo pastebėti vaikštantys susikabinę rankomis Niujorko gatvėmis. Tiesa, patys aktorė ir muzikantas vengia atskleisti daugiau detalių apie savo santykius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius