Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antras Lichtenšteino princesės „Taip“ – religinėje vestuvių ceremonijoje Vienoje

Lichtenšteino princesė Maria Anunciata (36) dėmesį kaustė spindinčia balta vestuvine suknele, kuria pasipuošė žengdama link altoriaus, kur jos laukė mylimasis Emanuele’is Musini.
Lichtenšteino princesės Marios Anunciatos ir Emanuele'o Musini vestuvės
Lichtenšteino princesės Marios Anunciatos ir Emanuele'o Musini vestuvės / Vida Press nuotr.

Sosto paveldėtoja, Liuksemburgo princesės Margarethos ir Lichtenšteino princo Nikolauso dukra bei verslininkas dar birželio 26 d. Italijoje surengė kuklią civilinės santuokos ceremoniją, o štai praėjus šiek tiek daugiau nei dviem mėnesiams – rugsėjo 4 d. – amžiną meilę pora prisiekė religinėje ceremonijoje Vienoje.

Nuotaka atrodė išties karališkai, ypatingai progai pasirinkusi atlasinę suknią, siekiančią žemę, kurios akcentu tapo pūstos rankovės. Įvaizdį princesė papildė smulkiomis gėlėmis puoštu nuometu ir žėrinčia karūna.

Vida Press nuotr./Lichtenšteino princesės Marios Anunciatos ir Emanuele'o Musini vestuvės
Vida Press nuotr./Lichtenšteino princesės Marios Anunciatos ir Emanuele'o Musini vestuvės

Šventiškai pasipuošusiai porai talkino penkios žavios pamergės, prie nuotakos prisiderinusios baltomis atlasinėmis suknelės, kurias pagyvino žali kaspinai ir gėlių karūnos.

Priėmę sveikinimus iš prie maldos namų susirinkusių smalsuolių ir į ceremoniją pakviestų kilmingų svečių, Maria Anunciata ir Emanuele’is Musini sėdo į žirgo traukiamą karietą ir išvyko džiaugtis ypatinga diena.

Lichtenšteino princesė Maria Anunciata ir Emanuele’is Musini draugavo keletą metų. Bendrose princesės šeimos fotografijose vyras įamžintas dar 2017 m.

Emanuele’is Musini – kompanijos „Pillo Health“ įkūrėjas.

Vida Press nuotr./Lichtenšteino princesės Marios Anunciatos ir Emanuele'o Musini vestuvės
Vida Press nuotr./Lichtenšteino princesės Marios Anunciatos ir Emanuele'o Musini vestuvės

Maria Anunciata – ne vienos, o net dviejų karališkųjų šeimų narė. Jos seneliais iš motinos pusės buvo Liuksemburgo didysis kunigaikštis Jeanas ir Belgijos princesė Josephine-Charlotte.

Nepaisant kilmingo kraujo, Maria Anunciata pasiekė neblogos muziejų kuratorės karjeros. Keletą metų dirbusi meno pasaulio milžinams, šiuo metu princesės daugiausiai laiko praleidžia vykdydama nepriklausomus projektus.

Ji turi jaunesnius seserį ir brolį – princesę Marią-Astrid ir princą Josefą-Emmanuelį, dažnai įvardijamą kaip vieną geidžiamiausių Europos jaunikių.

Marios Anunciatos tėvas Nikolausas – 15-as eilėje į Lichtenšteino sostą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius