Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apie savo orientaciją P.Jackson su itin religinga šeima nekalba: „Tai nepriimtina“

Willow Smith ir Paris Jackson – ilgametės artimos draugės – susitikusios laidoje „Red Table Talk“ diskutavo įvairiomis gan jautriomis temomis. 23-ejų Michaelo Jacksono dukra itin atvirai kalbėjo apie psichologinės sveikatos problemas, ką apie netradicinę seksualinę orientaciją manoma jos itin religingoje šeimoje ir net bandymus prieš save pakelti ranką.
Paris Jackson
Paris Jackson

„Su kai kuriais šeimos nariais apie tai kalbu atvirai, su kitais ne“, – sakė ji pokalbiui pasisukus apie seksualinę orientaciją. Anksčiau Paris Jackson teigė esanti homoseksuali, bet vėliau patikslino savo orientacijai etiketės priklijuoti nenorinti. 2020 m. birželį mergina pridūrė turėjusi daugiau santykių su moterimis nei su vyrais, rašo „Daily Mail“.

Prekės ženklo „Chanel“ modelis bičiulei Willow, kuri yra biseksuali, teigė gerbianti savo artimųjų įsitikinimus, kultūrą, jų išpažįstamą religiją, bet nesitiki, kad jie pasikeis tik tam, kad mergina jaustųsi priimta šeimoje. „Lūkesčiai sukelia apmaudą“, – sakė ji.

Pastaruoju metu Paris Jackson vis dažniau vadovaujasi taisykle, kad kitų nuomonė apie ją jai neturėtų rūpėti. „Kol mano gyvenime yra meilės, esu naudinga ir nuoširdi bei neskriaudžiu žmonių, manau, man viskas bus gerai“, – paaiškino mergina.

Paris Jackson draugei pasakojo vis dar bandanti perprasti savo artimuosius: „Mano šeima labai religinga ir homoseksualumas yra tabu, todėl jie apie tai kalbėti nenori, tai nepriimtina. Bet gerbiu juos ir myliu, gerbiu jų įsitikinimus. Jų religiją.“ Dauguma Jacksonų yra Jehovos liudytojai.

Merginos diskutavo ir apie smurtą prieš save, bandymus nusižudyti. Pasirodo, tokios mintys sukosi ir popmuzikos karaliaus dukters galvoje. Tuo tarpu Willow Smith šiek tiek anksčiau toje pačioje laidoje tik savo mamai atskleidė taip pat galvojusi apie savižudybę ir žalojusi save.

„Dauguma gailisi bandę nusižudyti. Tai tarsi paskutinės minutės gailestis. Buvo, kad gailėjausi ir aš. Buvo ir taip, kad nesigailėjau, bet nusivyliau, kad nepavyko, – sukrečiančia patirtimi dalijosi Paris, po to pridūrusi, kad praėjus keleriems metams ji džiaugiasi, kad nepavyko. – Dalykai pagerėjo.“

Tiesa, Paris Jackson paaiškino bijojusi, kad minėti bandymai sukels ilgalaikes traumas, o savižudikiškų minčių priežastimi įvardijo depresiją ir patyčias virtualioje erdvėje, kurias ji patyrė paauglystėje.

Emocinei būklei nepadėjo ir 2020 m. rugpjūtį įvykusios jos ir Gabrielo Glenno skyrybos. Paris Jackson tikina, kad tai buvo vienas labiausiai ją sukrėtusių įvykių, bet kuris padovanojo naują pradžią. Mergina atrado savo balsą, skambesį, kas padėjo jos muzikinei karjerai. Po išsiskyrimo su vaikinu Paris išleido albumą „Wilted“.

Vida Press nuotr./Paris Jackson ir Gabrielis Glennas
Vida Press nuotr./Paris Jackson ir Gabrielis Glennas

Pokalbio metu nepaminėtas neliko ir Michaelas Jacksonas, Willow Smith draugės pasiteiravus, kaip jai pavyko atsitiesti po netikėtos tėčio mirties 2009 m.

„Nežinau, kažkaip pavyko. Buvau labai jauna, – sakė Paris. – Nesupratau, kas vyksta, todėl dariau viską, ką man liepė.“

15min primena, kad kai mirė Michaelas Jacksonas, jo dukrai Paris buvo 11 metų. Ji su broliais Prince’u ir Blanketu apsigyveno pas močiutę Katherine.

Paris santykiai su broliais – kitokie nei su likusiais šeimos nariais. Mergina atskleidė, kad papasakojus apie savo seksualinę orientaciją ir kitiems nuo jos nusisukus, broliai ją labai palaikė. Prince’as net tapo homoseksualų ir heteroseksualų sąjungos mokykloje nariu.

Kur pranešti ir ieškoti pagalbos
Jei reikia skubios pagalbos
Skambinkite pagalbos telefonu 112
Jei esate savižudybės krizėje, arba ieškote pagalbos kitam
Jei patyrėte smurtą
Jei reikalinga emocinė (psichologinė) pagalba telefonu, arba internetu
Jei esi vaikas ir tau reikalinga pagalba

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius