Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Charlize Theron – apie vaikų pagyrimus, kurie neprilygsta jokiems „Oskarams“

Kokios motinos labiau norėtumėte? Tokios, kaip Mirtišė Adams ar Holivudo žvaigždės, apdovanotos vienomis tų auksinių statulėlių? Charlize Theron (46) atžalos nė nedvejodamos savo balsus atiduotų juodai vilkinčiai damai.
Charlize Theron su dukromis
Charlize Theron su dukromis / Vida Press nuotr.

Garsi aktorė džiaugiasi, kad šaunesne mama jos vaikai – dukros Jackson (9) ir August (6) – laiko Mirtišę, rašo Mirror.co.uk. Jai ir pačiai teko prisidėti prie šios Adamsų šeimos narės atgijimo kino ekranuose – Charlize Theron įgarsino Mirtišę naujame animaciniame filme apie Adamsus.

„Kaip mama, kuri, kaip ir kitos mamos, nori, jog jos vaikams ji būtų šauniausia, šis jausmas yra geresnis už bet kokį „Oskarą“, – sakė Charlize Theron.

Veiksmo filmų žvaigždė Mirtišei balsą padovanojo ir pirmojoje animacinės juostos dalyje. Ji pridūrė besidžiaugianti, kad tokia pašėlusi šeimynėlė vadovaujasi taisyklėmis, kokios artimos ir jai pačiai.

„Man patinka jų santykiai, vertybės. Turime rasti gerumo ir supratingumo kitiems, kurie gal ir neatrodo kaip mes. Būti dalimi to ir žinoti, kad jį (filmą – red. past.) žiūrės šeimos, mane veikia teigiamai. Jei kažkur širdyje kažkas suvirpės ir privers kitaip mąstyti, būtų nuostabu“, – apie projektą pasakojo Holivudo žvaigždė.

Abi Charlize Theron atžalos – įvaikintos. 2012 m. pas aktorę šeimoje atsidūrę Jackson, o po trejų metų ir August. Su Adamsų šeimynėle šią moterišką kompaniją sieja tos pačios vertybės, pasakojo pati aktorė:

„Visada stengiausi pabrėžti, kokia šeima mes esame, už ką pasisakome, kokios mūsų vertybės. Gerumas ir elgimasis su kitais taip, kaip norėtum, kad elgtųsi su tavimi – taip reikia gyventi.“

Vida Press nuotr./Charlize Theron su dukra August
Vida Press nuotr./Charlize Theron su dukra August

Su dukromis Cbarlize Theron bendrauja taip pat, kaip Mirtišė su savo atžalomis – personažė į juos kreipiasi kaip į suaugusius. Pasirodo, taip pat su aktore elgėsi ir jos motina, taip pat su vaikais kalba ir ji pati.

Kaip minėta anksčiau, pas Charlize Theron yra ir tas paauksuotas „Oskaro“ apdovanojimas, kurį aktorė gavo už geriausios pagrindinės aktorės vaidmenį filme apie serijinę žudikę „Monstras“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius