Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Demi Moore. Moteris fenomenas ar tobulas chirurgų kūrinys?

Kai penktąją dešimtį bebaigianti Demi Moore į renginį ateina su vyresnėle dukra, dauguma pagalvoja, kad jos yra seserys, o šalia 16 metų jaunesnio sutuoktinio aktorė spinduliuoja tokiu moterišku seksualumu, jog niekam nė nekyla minčių jos pavadinti šio vyruko motuše. Daugumos manymu, Demi – tik tobulas plastinių operacijų kūrinys.
Demi Moore
Demi Moore. / Scanpix nuotr.
Temos: 2 Demi Moore Moteris

Vardas, pavardė: Demetria Gene Guynes.
Gimimo data, vieta: 1962 11 28, Rosvelis, Naujojoji Meksika, JAV. 47 m.
Šeima, kurioje gimė: tėvas Charlesas Harmonas šeimą paliko dar prieš gimstant Demi; mergaitė augo su niekada pastovaus darbo neturėjusiu patėviu Danny Guynesu ir išgerti mėgstančia motina Virginia King.
Šeiminė padėtis: 1980–1985 m. Demi buvo ištekėjusi už dainininko Freddy Moore’o (60), 1987–2000 m. antrasis jos vyras buvo aktorius Bruce’as Willisas (55), su kuriuo susilaukė trijų dukrų: Rumer Willis (22), Scout LaRue Willis (19) ir Tallulah Belle Willis (16); 2005 m. trečią kartą ištekėjo už aktoriaus Ashtono Kutcherio (32).

AOP nuotr./Demi Moore
AOP nuotr./Demi Moore

Griežtos dietos jai netinka

Neseniai Demi prisipažino, kad ji bandė laikytis itin griežtos detoksikacinės programos, kurią jai rekomendavo artima draugė Gwyneth Paltrow. Šios programos esmė – griežtai draudžiama valgyti bet ką, išskyrus Kajeno paprikas, klevų sirupą, gerti galima tik citrinų sultis. Norint sulaukti stulbinamų rezultatų, tokio režimo privaloma laikytis ne mažiau nei 21 parą. Savo nelaimei (o gal kaip tik laimei?), D. Moore neištvėrė tokios alinančios dietos ir grįžo prie įprastų mitybos įpročių.
„Reikia mokėti įsiklausyti į savo organizmą. Valgau tik tuomet, kai jaučiu alkį, o vos tik suprantu, kad pasisotinau, sustoju. Jei per pietus užsimanau pyragaičio, jį suvalgau, nes žinau, kad liemens apimtis nuo to nepadidės. Valgau viską, bet saikingai. Visada atsisakau sočių pietų: renkuosi lengvas salotas ir sriubą arba tik antrąjį patiekalą“, – sako gražuolė aktorė.

Gražus kūnas – galingas ginklas

Daug kas mano, kad Demi, stengdamasi išsaugoti stangrų kūną, ypač daug laiko praleidžia sporto salėje. Aktorė neigia tokias kalbas. „Gražus kūnas – galingas moters ginklas vyrui apžavėti. Tačiau sportuoti reikia savo malonumui, juk tikslas – gera fizinė forma. Šioje srityje fanatizmas nepageidaujamas. Mėgstu daryti Pilateso, jogos pratimus, dievinu ilgus pasivaikščiojimus. Su savo šunimis kasdien vaikštau po 2–3 valandas – ne mažiau“, – sako Demi.

AOP nuotr./Demi Moore ir Ashtonas Kutcheris
AOP nuotr./Demi Moore ir Ashtonas Kutcheris

Grožio operacijoms – 3 milijonai

Demi neigia kalbas, jog ji nuolat darosi plastines operacijas.
„Tokie gandai yra tik tuščios kalbos. Aš niekada nesidariau jokių plastinių ar kosmetinių operacijų. Visa, kas daroma su išore bijant pasenti, neduoda norimų rezultatų. Jei moteris nespinduliuoja vidiniu grožiu, koks skirtumas, kaip ji atrodo!“ – neseniai tvirtino Holivudo gražuolė.
Pasak užsienio žiniasklaidos, Demi išleido apie 1,1 mln. JAV dolerių (apie 3 mln. litų) grožio operacijoms, asmeniniam treneriui, dietologams ir jogos specialistams. Garsiausi Amerikos grožio peilio virtuozai patvirtina, kad aktorė ne sykį pas juos lankėsi, t. y. neva ji ne kartą dailinosi krūtis, nosį, kelius ir darė ne vieną veido odos patempimo operaciją (specialistai teigia, kad šią operaciją D.Moore darosi kasmet).
Pasak ekspertų, vien tik per pastaruosius metus nuo D.Moore pilvo ir klubų buvo nusiurbti riebalai, padidinta jos krūtinė, pakelti antakiai, išbalinti dantys, cheminiu būdu nušveista oda.

Svajoja apie dar vieną vaiką

 „Mums amžiaus skirtumas – ne kliūtis. Kartais man net smagu, kai pagalvoju, jog kai buvau Ashtono metų, mano būsimas vyras tik baiginėjo mokyklą. Dabar mes lygiaverčiai partneriai ir netgi galvojame apie kūdikį“, – sako 16 metų už sutuoktinį vyresnė Demi.
D.Moore jau sulaukė to amžiaus, kai motinystės džiaugsmai, rodos, nebeįmanomi. Tačiau jos vyras įsitikinęs, kad jiedu turi šansų pradėti kūdikį. Ir Demi, ir Ashtonas svajoja apie sūnų. Nors pora susituokusi jau penkerius metus, gražuolis A.Kutcheris ligi šiol neatplėšia nei akių, nei rankų nuo dailaus žmonos kūno.

„Valgau viską, bet saikingai. Visada atsisakau sočių pietų: renkuosi lengvas salotas ir sriubą arba tik antrąjį patiekalą.“

Įdomūs faktai:

• Demi ūgis – 165 centimetrai.
• Aktorė – vegetarė ir „gyvojo“ maisto šalininkė.
• D.Moore akys yra skirtingų spalvų: dešinė – šviesiai ruda, kairė – žalia.
• Aktorės motina Demetrios vardą dukrai davė parduotuvėje išvydusi taip pavadintą šampūną.
• Pirmasis Demi vyras F.Moore’as jai „atvėrė duris“ į alkoholio ir narkotikų liūną. Iš jo aktorei padėjo išbristi jos antrasis vyras B.Willisas.
• 1996 m. D.Moore tapo daugiausia uždirbančia aktore, kuriai už vaidmenį filme „Striptizas“ buvo sumokėta 12,5 mln. JAV dolerių.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius