Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

E.Muskas ir Grimes slapta susilaukė antros atžalos: išrinktas vardas stebina

Prieš kelis mėnesius pasauliui apie skyrybas pranešę verslininkas Elonas Muskas ir atlikėja Grimes dar kartą nustebino – pora slaptai susilaukė antro vaikelio, skelbia dailymail.co.uk.
Kanadiečių atlikėja Grimes ir verslininkas Elonas Muskas
Kanadiečių atlikėja Grimes ir verslininkas Elonas Muskas / „Scanpix“/AP nuotr.

Kaip skelbia užsienio žiniasklaida, mergaitei pora suteikė neįprastą vardą – pavadino Exa Dark Sideræl arba trumpiau „Y“.

33 metų atlikėja Grimes, šią savaitę duodam interviu leidiniui „Vanity Fair“, papasakojo apie kūdikio gimimą. Grimes atskleidė, kad dukros susilaukė praėjusių metų gruodį.

Pasak dainininkės, keistą naujagimio vardą Exa įkvėpė superkompiuterių terminas exaFLOPS, apibrėžiantis „gebėjimą atlikti 1 kvintilijoną slankiojo kablelio operacijų per sekundę“. Ji pridūrė, kad antrasis mergaitės vardas - Dark, susijęs su tamsiąją materija.

„Žmonės to bijo, bet iš tikrųjų tai yra fotonų nebuvimas. Tamsioji materija yra nuostabi mūsų visatos paslaptis“, – žurnalui sakė Grimes.

Vida Press nuotr./Grimes
Vida Press nuotr./Grimes

O Sideræl, pasak Grimes, susijęs su laiku. „Tai – tikrąsis visatos laikas, žvaigždžių laikas, giliosios erdvės laikas, o ne mūsų santykinis žemės laiką“, – sakė ji.

Vis dėlto dainininkė pabrėžė, kad savo dukrą vadins trumpai – „Y“. Taip Grimes ir E.Muskas tęs tradiciją, kurią jiedu pradėjo gimus sūnui X Æ A-12. Berniuką, kurio susilaukė 2020-ųjų gegužę, Grimes ir Elonas vadina „X“.

15min primena, kad apie E.Musko ir Grimes romaną pranešta 2018-aisiais. 2020-ųjų gegužę porai gimė sūnus, kuriam davė X Æ A-Xii vardą.

Vis dėlto pora praeitų metų rugsėjį pranešė, kad skiriasi.

Elonas teigė, kad su Grimes yra „pusiau išsiskyręs“, tačiau ir toliau palaiko gerus santykius ir kartu rūpinasi savo vienerių metų sūnumi X Æ A-Xii Musku.

„Mes esame pusiau išsiskyrę, bet vis tiek mylime vienas kitą, dažnai matomės ir puikiai sutariame“, – minėtam portalui pasakojo E.Muskas.

Milijardierius pakomentavo ir galimą skyrybų priežastį.

„Dažniausiai mano darbas „SpaceX“ ir „Tesla“ reikalauja, kad aš būčiau Teksase arba keliaučiau į užsienį, o jos pagrindinis darbas yra Los Andžele“, – apie atstumą kalbėjo jis.

Neseniai tiek Elonas, tiek Grimes dalyvavo „Met Gala“ , tačiau Grimes raudonu kilimu tąsyk žengė viena. E.Muskas renginyje su ja susitiko vėliau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius