Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Įrašu apie patyčias išgarsėjusio 12-mečio Q.Bayleso sėkmė: vaidins su Ch.Hemsworthu

12-metis Quadenas Baylesas sujaudino viso pasaulio širdis, internete pasklidus vaizdo įrašui, kuriame vaikų prašo liautis iš jo tyčiotis. Žaibiškai išpopuliarėjęs, berniukas patraukė ir garsenybių dėmesį, o dabar Quadenui buvo pasiūlytas vaidmuo Holivudo kino juostoje. Su juo dirbs garsus režisierius.
Quadenas Baylesas, Chrisas Hemsworthas
Quadenas Baylesas, Chrisas Hemsworthas / Socialinių tinklų ir „Scanpix“ nuotr.

Quadenas Baylesas, kurio kova su patyčiomis sujaudino visą pasaulį, pasirodys naujausioje populiarios „Mad Max“ (liet. „Pašėlęs Maxas“) filmų frančizės dalyje, skelbia dailymail.co.uk.

Režisierius George'as Mileris paskyrė dvylikamečiui nedidelį vaidmenį savo būsimame filme „Furiosa“, kuris pasirodys 2024 m.

Čia taip pat vaidins Holivudo žvaigždės Chrisas Hemsworthas ir Anya Taylor-Joy.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Chrisas Hemsworthas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Chrisas Hemsworthas

Filme bus pasakojama baisiosios herojės Furiosos, kurią ankstesniame filme suvaidino aktorė Charlize Theron, priešistorė.

Scanpix nuotr. /George'as Mileris
Scanpix nuotr. /George'as Mileris

Režisierius G.Mileris interviu „Good Weekend“ atskleidė, kad Quadenui vaidmenį jis nusprendė skirti po to, kai berniuko motina Yarraka Bayles 2020 m. vasarį feisbuke paviešino jaudinantį sūnaus vaizdo įrašą.

ACT OF DWARFISM - The schoolboy, who has achondroplasia - the most common type of dwarfism - told his mother: 'Give me a rope, I want to kill myself.' Quaden Bayles has received support from around the world after his mother posted a video of him crying as he was bullied. Yarraka Bayles, from Brisbane, filmed her son Quaden crying in the car after she picked him up from school on Wednesday. #dwarf #dwarfism #Brisbane #quadenbayles #bullied

Posted by Be updated on 2020 m. vasario 20 d., ketvirtadienis

Jame buvo matyti, kaip paveldima liga achondroplazija sergantis berniukas nevaldomai verkia ir prašo peilio, kad galėtų nusižudyti dėl mokykloje patirtų patyčių.

6 minučių vaizdo įraše M.Bayles sakė: „Ką tik pasiėmiau sūnų iš mokyklos, tapau patyčių liudininke, paskambinau direktoriui ir noriu, kad žmonės žinotų, kokį poveikį turi patyčios. Štai ką daro patyčios.

Ir jūs dar stebitės, kodėl vaikai žudosi. Stengiamės būti kuo pozityvesni, dalijamės tik svarbiausiais įvykiais... bet štai, kaip patyčios veikia devynmetį vaiką“.

Soc. tinklų nuotr./Quadenas Baylesas
Soc. tinklų nuotr./Quadenas Baylesas

Žaibiškai išplitęs vaizdo įrašas patraukė viso pasaulio garsenybių dėmesį, kurios išreiškė palaikymą berniuko ir jo šeimos kovai su patyčiomis.

Holivudo superžvaigždė Hughas Jackmanas socialiniame tinkle „Twitter“ taip pat pakomentavo vaizdo įrašą, teigdamas: „Quadenai, tu esi stipresnis, nei žinai, drauge. Ir kad ir kas nutiktų, tu gali manimi pasiitkėti.“

Toliau aktorius ragino savo gerbėjus „būti gerais vieni kitiems“.

Scanpix nuotr. /Hugh Jackmanas
Scanpix nuotr. /Hugh Jackmanas

Kino juostoje netrukus pasirodysiantis Q.Baylesas iki 2020 m. pabaigos netgi buvo populiariausias „Google“ vaikas Australijoje – jo vardo ieškojo daugiau naudotojų nei bet kurio kito jaunesnio nei 18 metų asmens.

Jis taip pat turi populiarią „TikTok“ paskyrą ir išgarsėjo instagrame. Pastarajame Quadeno anketa, kurią prižiūri jo šeima, naudojama įvairiems prekių ženklams reklamuoti.

Pasak „Instagram“ verslo atstovų, Quadenas gali uždirbti iki 2600 JAV dolerių už vieną reklamos įrašą platformoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius