Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš princo Harry nekaltybę atėmusi ekskavatoriaus vairuotoja parduoda jo dovaną: tikslas – kilnus

Sausį pasirodžiusi princo Harry memuarų knyga „Spare“ (liet. „Atsarginis“) sulaukė didelio dėmesio, o bene labiausiai aptarinėjama jos vieta tapo princo nekaltybės praradimo epizodas. Nors jis pats paslaptingosios moters tapatybės neatskleidė, ji prabilo pati. Tai – ekskavatoriaus vairuotoja Sasha Walpole (40). Dabar buvusi princo Harry draugė atskleidė dar daugiau detalių apie lemtingąją naktį ir dovanotą žaislą, kurį ji nusprendė parduoti aukcione.
Princas Harry ir Sasha Walpole
Princas Harry ir Sasha Walpole / Scanpix nuotr. ir stop kadras

Sasha Walpole – moteris, pagarsėjusi tuo, kad iš nepilnamečio princo Harry nekaltybę – dabar parduoda vieną iš jo dovanų. Tai – lėlė Miss Piggy, kurią karališkosios šeimos atstovas laimėjo Thorpe pramogų parke ir atsinešė į „Vine Tree Inn“ užeigą Viltšyre, Jungtinėje Karalystėje, o tada padovanojo S.Walpole 19-ojo gimtadienio proga.

„Prieš padovanodamas ją man, princas Haris jos liemenėlę prikimšo servetėlėmis, „kad jos krūtys padidėtų“, – „New York Post“ sakė Sasha Walpole.

Prie dovanos pridėta kortelė, kurios priekyje buvo užrašytas pokštas apie spurdantį banginį. Ją princas pasirašė savo tuometine pravarde: „Daug meilės, Baz“.

Dabar princo Harry dovaną S.Walpole nusprendė parduoti, kad surinktų pinigų Turkijoje ir Sirijoje įvykusio žemės drebėjimo aukoms. Šiuo metu žaislas yra įtrauktas į „eBay“ aukcioną, o didžiausia pasiūlyta kaina nuo pirmadienio ryto – šiek tiek daugiau nei 2 000 JAV dolerių.

Skelbime S.Walpole lėlę vadina „įžūliu karališkosios istorijos kūriniu“, nes princas ją padovanojo tą naktį, kai prarado nekaltybę.

„Tikiuosi, kad ši spalvinga karališkosios atminties dalis taps puikiu pokalbių objektu tam, kas ją laimės, ir prisidės prie nelaimės Turkijoje ir Sirijoje palengvinimo – tai daug svarbesnis klausimas nei princai ir jų meilužės“, – rašė ji skelbime.

Stop kadras/Sasha Walpole su princo Harry dovanotu žaislu
Stop kadras/Sasha Walpole su princo Harry dovanotu žaislu

Faktą, kad ji yra toji moteris, apie kurią princas Harry papasakojo savo memuarų knygoje, Sasha Walpole vasario pradžioje atskleidė laikraščiui „The Sun on Sunday“

Ekskavatoriaus vairuotoja, dabar dviejų vaikų mama Sasha sutiko detaliau papasakoti apie 2001-ųjų vasaros naktį įvykusį jųdviejų pasimatymą.

„Aš esu toji moteris, kuri atėmė iš Harry nekaltybę. Tai įvyko tiesiogine prasme tarp dviejų draugų. Seksas buvo aistringas, nes neturėjome to daryti. Vienas dalykas tiesiog greitai vedė prie kito“, – pasakojo Sasha.

Stopkadro nuotr./Sasha Walpole
Stopkadro nuotr./Sasha Walpole

„Mes išėjome į lauką ir abu perlipome per trijų strypų tvorą. Tuo metu buvome gerokai išgėrę. Daviau Harry cigaretę. Aš užsidegiau savo, o paskui pridegiau jo. Kai baigėme rūkyti „Marlboro Lights“ cigaretes, tai tiesiog įvyko. Jis pradėjo mane bučiuoti. Nebuvo jokių pokalbių, jokių žodžių“, – tęsė ji.

„Buvo jaudinantis jausmas, kad tai vyksta. Buvome išvykę 15 minučių, bet seksas truko apie 5 minutes“, – pridūrė Sasha, kuriai tuo metu buvo 19-ka.

„Scanpix“ nuotr./Didžiosios Britanijos princas Harry
„Scanpix“ nuotr./Didžiosios Britanijos princas Harry

Vienos nakties nuotykis įvyko 2001 m. liepą pievoje už istorinės užeigos „Vine Tree Inn“ automobilių stovėjimo aikštelės Nortone, Viltšyro grafystėje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kada garsenybės prarado nekaltybę: nuo mokyklos laikų iki vestuvių nakties 32-ejų

Tuo metu Harry buvo vos 16 metų – metais jaunesnis, nei teigiama jo memuaruose. Pasirodo, kad Harry ir Sasha buvo pažįstami nuo tada, kai ji dirbo žirgyne, karaliaus Charleso užmiesčio rezidencijoje.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry
AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry

Primename, kad bestseleriu tapusioje knygoje „Spare“ princas Harry užsiminė apie savo nekaltybės praradimą. Jis tai pavadino „nešlovingu epizodu su vyresne moterimi“.

„Tai moteriai patiko žirgai, todėl ji elgėsi su manimi kaip su jaunu eržilu. Greitas jodinėjimas, po kurio ji pliaukštelėdavo man per užpakaliuką ir pasiuntė mane į malonę“, – pirmąją seksualinę patirtį savo debiutiniuose memuaruose prisiminė karo veteranas.

„Tai įvyko žolėtame lauke už judrios užeigos. Nežinau, ar kas nors mus matė“, – pridūrė jis, tačiau tąkart atsisakė įvardinti moters tapatybę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius