-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Izraelyje A.Pugačiova ir M.Galkinas nuo rusų nepasislepia: šie „persekioja“ net jų vaikus

Vos Rusijai pradėjus karą Ukrainoje, Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas išvyko gyventi į Izraelį – jie nepalaikė ir vis dar nepalaiko V.Putino agresijos, o vėliau buvo įtraukti ir į Rusijos „užsienio agentų“ sąrašą. Vis tik ramybės jie neranda ir Izraelyje – čia gyvenantys rusai „persekioja“ ne tik juos, bet ir jų vaikus, rašo unian.net.
Ala Pugačiova su Maksimu Galkinu ir vaikais
Ala Pugačiova su Maksimu Galkinu ir vaikais / „Instagram“ nuotr.

Dainininkė Ala Pugačiova ir komikas Maksimas Galkinas nuo rusų Izraelyje nepasislepia – šie nuolat bando sužinoti daugiau detalių apie jų gyvenimą.

Kaip rašo unian.net, Izraelyje gyvenantys rusai kuria uždarus pokalbius, kuriuose bando rasti bet kokios informacijos ir apie jų atžalas. Juos domina, kur tiksliai mokosi Rusijos pramogų pasaulio poros vaikai, trečiokai Liza ir Haris.

Pavyzdžiui, į Izraelį persikėlusios „rusų mamos“ išsiaiškino, kad jie tikrai nelanko mokyklos prie Rusijos ambasados. Rusijos žiniasklaidoje pranešta, į kokią mokymo įstaigą primadona ir M.Galkinas veda savo vaikus.

Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas su vaikais / „Instagram“ nuotr.
Ala Pugačiova ir Maksimas Galkinas su vaikais / „Instagram“ nuotr.

„Jie mokosi vienoje prestižiškiausių ir brangiausių privačių mokyklų Izraelyje. Ji įsikūrusi kitame mieste, bet nuo jos iki Pugačiovos namų yra tik 20 minučių kelio. Tai tarptautinė amerikiečių mokykla, kurią baigę vaikai gauna diplomą, leidžiantį stoti į aukštąsias mokyklas JAV ir Europoje. Mokykloje dėstoma anglų kalba, yra hebrajų kalbos pamokų“, – A.Pugačiovos vaikų „medžioklės“ rezultatais dalijosi Rusijos žiniasklaida.

Izraelyje gyvenantys rusai taip pat išsiaiškino, kad norint lankyti šią mokyklą, reikia pakloti nemažą sumą. Pasak jų, A.Pugačiova ir M.Galkinas už kiekvieną vaiką tariamai moka po 96 000 šekelių (apie 24770 eurų) per metus.

Primename, kad Rusijai pradėjus karą prieš Ukrainą, A.Pugačiova ir M.Galkinas išvyko į Izraelį, o vėliau laiką leido Jūrmaloje, Latvijoje. Maksimas iškart pasmerkė nusikalstamą Kremliaus ir Vladimiro Putino režimą, o Ala tyliai palaikė savo vyrą.

Maksimas Galkinas vėliau buvo įtrauktas į Rusijos „užsienio agentų“ sąrašą, o primadona stojo už savo vyrą. Ji ir pati pasiprašė būti įtraukta ir į šių asmenų sąrašą.

Fotogalerija:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius