Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Jamiroquai“ vokalistas skyrė dainą siaučiančiai pandemijai: perdainavo garsųjį Davido Bowie kūrinį

Į karantiną ir rekomendacijas likti namuose, kai visame pasaulyje siaučia koronaviruso pandemija, garsenybės reaguoja įvairiai. Kas iš namų rengia koncertus, kas keičia išvaizdą, o kas perdainuoja žinomus kūrinius, kad jie atspindėtų šių dienų aktualijas. Būtent taip pasielgė britų grupės „Jamiroquai“ vokalistas Jasonas Kay’us.
Jasonas Kay'us iš grupės „Jamiroquai“
Jasonas Kay'us iš grupės „Jamiroquai“ / Facebook.com

Dainininkas grupės paskyroje feisbuke pasidalijo nuotaiką pakeliančiu vaizdo įrašu, kuriame jis atlieka Davido Bowie hitą „Let’s Dance“. Tiesa, ši daina iš Jasono Kay’aus lūpų skamba kiek kitaip – jos žodžiai pakeisti į tokius, kad atspindėtų šių dienų aktualijas.

„Užsidėkite apsaugines kaukes ir žiūrėkite televizorių. Skambant ant manęs šaukiančių vaikų balsams. Stengiuosi išvengti COVID-19. Man skauda galvą, stipriai skauda galvą“ – tai tik keli Jasono Kay'aus perdainuotos dainos žodžiai, pralinksminsiantys ne vieną.

Tačiau jei ir tai nepakels jūsų nuotaikos, ją praskaidrins netikėtas vaizdas. Vaizdo įrašui artėjant į pabaigą, Jasoną Kay'ų filmavęs operatorius atsitraukia atgal ir įamžina grupės „Jamiroquai“ vokalisto nuogas ant stalo užkeltas kojas bei pėdas, apautas aukštakulniais bateliais. Tai savotiška užuomina į originalią Davido Bowie versiją, kurioje pirmieji žodžiai yra „apsiauk raudonus batelius ir šok“.

Visą nuotaikingą kūrinį galite išgirsti čia:

Davido Bowie daina „Let's Dance“:

VIDEO: David Bowie - Let's Dance (Official Video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius