Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kai vestuves švenčia profesionalūs šokėjai: jaunikis nuotakai dovanojo iš koto verčiantį šokį

Pastaruoju metu jaunikio ir jo draugų šokis kaip dovana nuotakai mažai ką bestebina, tačiau profesionalus šokėjas Kirkas Henningas vis tiek paruošė šokio numerį, kurį pademonstravo per savo vestuves. Ir kartelę jis pakėlė labai aukštai.
Kirkas Henningas savo nuotakai Valerie Tellmann dovanojo iš koto verčiantį šokį
Kirkas Henningas savo nuotakai Valerie Tellmann dovanojo iš koto verčiantį šokį / Stop kadras
Temos: 2 Šokiai Santuoka

Amerikiečių Kirko Henningo ir Valerie Tellmann vestuvėse šokių aikštelė privalėjo būti didelė – jie abu profesionalūs šokėjai ir šokis jų šventėje buvo labai svarbi dalis. 

TAIP PAT SKAITYKITE: Jaunavedžių Hollie ir Dave'o pirmasis šokis stebina originalumu, energija ir šmaikštumu

Kirkas ir jo pabroliai vestuvių vakarėlyje dovanojo Valerie, kuri yra profesionali balerina, nuostabų šokio numerį, kuris išjudino visus svečius. Vos tik vyrukai baigė savo pasirodymą, į šokių aikštelę sugužėjo svečiai ir taip pat pradėjo šokti.

VIDEO: Ballerina Wedding: Surprise Groomsmen Dance

Valerie Tellmann portalui „Richmond Times-Dispatch“ sakė, kad tikrai nesitikėjo iš savo vyro tokios staigmenos, nes žinojo, kad jis paprasčiausiai neturi tam laiko.

„Kai tik pradėjome planuoti vestuves, juokais pasakiau jam, kad tikiuosi, jog jis parengs man jaunikio šokį, – neslėpė Valerie Tellmann. – Bet jis buvo taip užsiėmęs su šokių trupės turu ir mokykla, kad man atvirai pasakė: „Valerie, to padaryti tiesiog nepavyks“.

Tačiau Kirkas Henningas specialiai nuteikė būsimą žmoną, kad nesitikėtų jokio šokio, o iš tiesų keturis mėnesius slapta jį rengė: siuntė savo pabroliams vaizdo įrašus su pamokėlėmis, kad visi išmoktų judesius, ir su bičiuliais šlifavo pasirodymą iki paskutinės minutės.

Žmonės.lt primena, kad originaliu šokiu per vestuves savo žmoną dainininkę Liepą Mondeikaitę nustebino ir jos vyras verslininkas Evaldas Norkevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius