Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kim Kardashian – 40 metų: stiliaus „influencerės“ drąsiausi įvaizdžiai

Su gimtadieniu, Kim Kardashian! Šiandien, spalio 21 d., garsiajai realybės šou žvaigždei sueina 40 metų. Ta proga prisiminkime abejingų savo stiliumi nepaliekančios K.Kardashian drąsiausius įvaizdžius.
Kim Kardashian
Kim Kardashian / „Scanpix“ ir Vida Press nuotr.

Užsienio portaluose skelbiama, kad jubiliejų K.Kardashian planavo paminėti teminiu vakarėliu, bet Laukinių vakarų įkvėptą šventę teko nukelti vėlesniam laikui.

„Turėjau geriausią planą, – žurnalui „Garzia“ sakė penkis vaikus su reperiu Kanye Westu (43 m.) auginanti K.Kardashian.

(Vakarėlis) turėjo vadintis „Laukinis, laukinis ponios West 40-tas gimtadienis“. Manfredas Thierry Mugleris man sukūrė kostiumą iš metalo. Kaubojės kostiumą. Turiu jį ir jis beprotiškas. Atlikome virtualius primatavimus.“

View this post on Instagram

????

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Ne paslaptis, kad Kardashianai švenčia triukšmingai ir be ribų. Deja, šįkart būtent koronaviruso pandemijos apribojimai sutrukdė gimtadienį K.Kardashian sutikti taip, kaip nori – su gausiu svečių būriu.

Didesnę šventę moteris planuoja surengti 2021-aisiais. Ji pridūrė nenorėjusi nuostabaus kostiumo iššvaistyti „penkių žmonių vakarėliui“.

Manoma, kad vakarėlį į kitus metus K.Kardashian nukėlė ir dėl nesutarimų su sutuoktiniu. Santuokos problemas, atsiradusias po viešų K.Westo pasisakymų apie abortus, tiradų tviteryje, sprendžianti pora vengia diskutuoti apie svarbius dalykus. Tad suprantama, jog didelę šventę K.Kardashian nori surengti, kai geresnė situacija bus ne tik pasaulyje, bet ir jos šeimoje.

Be to, moteris šiuo metu filmuoja paskutinio „Keeping Up With The Kardashians“ sezono epizodus, tad darbų jai tikrai netrūksta. Vakarėlio planavimas užimtų nemažai laiko, kurį K.Kardashian geriau skirtų savo atžaloms.

Na o kol laukiame K.Kardashian vakarėlio ir to jos minėto metalinio kostiumo, prisiminkime drąsiausius per tuos 40 metų stiliaus influencere dažnai vadinamos moters pademonstruotus įvaizdžius.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vaikystės nuotraukoje – labiausiai aptarinėjama pramogų pasaulio persona: ar atpažįstate, kas ji?

Dėl ko išgarsėjo populiariausia JAV šeima? Didžiausi Kardashianų ir Jennerių klano skandalai

VIDEO: Jos pinigų neskaičiuoja: vienos brangiausių žvaigždžių vestuvinių suknelių – kuri kainavo milijoną?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius