Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kim Kardashian ir Kanye Westas turės ketvirtą vaiką: kūdikį vėl pagimdys surogatinė motina

Realybės šou žvaigždė Kim Kardashian (38 m.) ir reperis Kanye Westas (41 m.) Naujus metus pradėjo su netikėta, tačiau labai džiugia naujiena – po kelių mėnesių jų šeima pasipildys dar vienu nariu. Ketvirtą vaiką porai vėl pagimdys surogatinė motina.
Kim Kardashian ir Kanye Westas su vaikais Chicago, North ir Saintu
Kim Kardashian ir Kanye Westas su vaikais Chicago, North ir Saintu / „Instagram“ nuotr.

Kaip praneša portalas TMZ, pora norėjo, kad jų kūdikį vėl išnešiotų ta pati surogatinė motina, lygiai prieš metus pagimdžiusi jiems dukrą Chicago. Tačiau to padaryti ji negalėjo, mat laukėsi savo pačios kūdikio, kurį pagimdė per Kalėdas.

Todėl garsenybių porai teko ieškotis kitos pakaitinės motinos, ir pranešama, kad ši gimdyti turėtų gegužės mėnesį. Šį kartą Kim ir Kanye turės berniuką ir su juo bus pilnai sukomplektuota jųdviejų šeima – daugiau vaikų turėti jie nebeplanuoja.

Anot artimų šaltinių, tik sulaukę trečio vaiko laimingi tėvai jau pasvajojo apie dar vieną atžalą. Vis dėlto abu iš karto žinojo, kad ir šį kartą naudosis pakaitinės motinos paslaugomis.

Tokių priemonių griebtis tenka ne šiaip sau – pati Kim Kardashian išnešioti ir pagimdyti kūdikio nebegalėjo dėl prieš tai buvusių dviejų sunkių nėštumų, kuomet susidūrė su placentos prisitvirtinimo sutrikimais.

Medikai garsią moterį įspėjo, kad jeigu ryžtųsi dar vienam nėštumui ir gimdymui, rizikuotų ne tik kūdikio, bet ir savo pačios gyvybe.

„Instagram“ nuotr./Kim Kardashian ir Kanye Westas su vaikais Chicago, North ir Saintu
„Instagram“ nuotr./Kim Kardashian ir Kanye Westas su vaikais Chicago, North ir Saintu

15min primena, kad Kim ir Kanye dukra Chicago gimė 2018-ųjų sausio 15-ąją „Cedars Sinai“ medicinos centre Los Andžele. Gimdymo metu jiedu buvo gimdykloje kartu su savo surogate, o Kim buvo pirmas žmogus, su kuriuo naujagimė turėjo vadinamąjį oda prie odos kontaktą, padėta mamai ant krūtinės.

Griežtos surogatinės motinystės sąlygos

Moters, kuri išnešiojo ir pagimdė trečiąjį Kim Kardashian ir Kanye Westo kūdikį, tapatybė kruopščiai slepiama ir saugoma konfidencialumo sutartimi.

Žinoma tik tiek, kad jai – arti 30 metų, ji yra afroamerikietė iš San Dieno, turinti aukštąjį išsilavinimą. Ji jau anksčiau yra buvusi surogate kitai porai(-oms), pati yra ištekėjusi ir turi du sūnus. Ši moteris taip pat yra filmavusis surogatinę motinystę nušviečiančiame reklaminiame filmuke kartu su savo pačios šeima.

Kaip skelbta anksčiau, kitos moters išnešiotas vaikas Kanye Westui ir Kim Kardashian kainavo 113 850 JAV dolerių (102 053 €).

Vida Press nuotr./Kim Kardashian su vaikais
Vida Press nuotr./Kim Kardashian su vaikais

Pranešama, kad pradinė įmoka surogatinę motiną suradusiai agentūrai siekia 68 850 JAV dolerių (61 716 €), o pačiai moteriai per 10 mėnesių buvo sumokėta dar 45 000 JAV dolerių (40 337 €), po 4 500 dolerių (4 034 €) per mėnesį.

Sutartyje taip pat buvo nurodyta, kad jeigu užsimegztų daugiau nei vienas vaisius, surogatinė motina gautų dar 5 000 JAV dolerių (4 482 €) už papildomą kūdikį (t.y. papildomi 5 000 už dvynukus, 10 000 už trynukus ir t.t.). Jeigu nėštumo ar gimdymo metu surogatė dėl kokių nors komplikacijų prarastų savo reprodukcinius organus, jai turėtų būti sumokėta dar 4 000 JAV dolerių (3 586 €).

Pasirašiusi sutartį su garsia pora, Kim ir Kanye surogatė įsipareigojo viso nėštumo metu griežtai nerūkyti, nevartoti alkoholio ir narkotikų, neturėti jokių lytinių santykių, neiti į pirtis ir nesimaudyti sūkurinėse voniose, nesidažyti plaukų, nevalgyti žalios žuvies, nesiartinti prie kačių išmatų.

Visos teisės į gimusį kūdikį iš karto atiteko Kim Kardashian ir Kanye Westui ir jie įsipareigojo prisiimti atsakomybę už jį nepaisant to, kūdikis gimtų sveikas ar su kokiomis nors sveikatos bėdomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius