Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Koronavirusu sirgo ir Alyssa Milano: tyrimai buvo neigiami, nors simptomus juto beveik visus

Serialo „San Francisko raganos“ žvaigždei Alyssai Milano (47 m.) atlikti tyrimai parodė, kad jos organizme yra viruso COVID-19 antikūnių. Žinoma moteris atskleidė pačiame pandemijos įkarštyje susirgusi koronavirusu, nors pirmųjų testų rezultatai ir buvo neigiami, rašo „People“.
Aktorė Alyssa Milano
Aktorė Alyssa Milano / Vida Press ir „Instagram“ nuotr.

Aktorė Alyssa Milano pozityviomis naujienomis pasidalijo savo instagramo paskyroje. Moteris atskleidė kiek anksčiau jautusi „beveik visus COVID simptomus“, tačiau užsikrėtimui koronavirusu nustatyti atlikti tyrimai rodė neigiamą rezultatą.

Kartu su nuotrauka, kurioje ji įsiamžino su kvėpavimo aparatu, Alyssa Milano rašė: „Čia aš balandžio 2-ą dieną po dviejų savaičių sirgimo. Niekada dar taip nebuvau susirgusi. Skaudėjo visur. Netekau uoslės. Atrodė, kad ant krūtinės sėdėjo dramblys. Negalėjau kvėpuoti. Negalėjau savyje išlaikyti maisto. Per dvi savaites netekau 4 kg. Buvau sutrikusi. Nedidelis karščiavimas. O galvos skausmai buvo siaubingi. Turėjau beveik visus COVID simptomus.“

Tačiau nepaisant jų, Alyssa Milano sakė, kad kovo pabaigoje atlikti net du viruso antikūnių nustatymo tyrimai, atlikti duriant į pirštą tada, kai aktorė jautėsi „šiek tiek geriau“, abu kartus parodė neigiamus rezultatus.

Alyssa Milano tęsė, kad nepaisant to, ji toliau gyveno su „užsitęsusiais simptomais, tokiais kaip nuovargis, skrandžio problemos, nereguliarios mėnesinės, širdies ritmo sutrikimai, dusulys, jokios trumpalaikės atminties ir bendras nepatogumo jausmas“.

Neseniai žinomai aktorei buvo atlikti pakartotiniai tyrimai, kurie parodė, jog COVID antikūnių ji vis dėlto turi. Tai sužinojusi Alyssa Milano pranešė iš tikrųjų užsikrėtusi koronavirusu.

„Sirgau COVID-19“, – rašė kultinio serialo „San Francisko raganos“ žvaigždė.

Alyssa Milano pridūrė, kad savo patirtimi su gerbėjais ji dalijasi norėdama pranešti, kad, remdamasi tuo, ką pati išgyveno, „mūsų testavimo sistema turi klaidų ir mes nežinome tikrųjų skaičių“.

„Taip pat noriu, kad žinotumėte, jog susirgimas nėra išgalvotas. Maniau, kad mirsiu. Jaučiausi taip, lyg mirčiau“, – tęsė ji.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Alyssa Milano
AFP/„Scanpix“ nuotr./Alyssa Milano

„Prašau rūpintis savimi. Prašau plautis rankas ir nešioti kaukes bei laikytis socialinio atstumo. Nenoriu, kad kas nors jaustųsi taip, kaip aš. Būkite sveiki. Visus jus myliu (na galbūt ne trolius. Tik gerus žmones)“ – įrašą instagrame užbaigė aktorė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Koronavirusu sirgo jį su gripu palyginusi atlikėja Doja Cat: kaip užsikrėtė – neįsivaizduoja

Dėl konspiracijos teorijų apie koronavirusą platinimo Madonna sulaukė instagramo dėmesio

„People“ taip pat pabrėžė, kad COVID-19 antikūnių tyrimo teigiamas rezultatas parodo, kad asmuo buvo paveiktas minėto viruso. Tačiau, kaip perspėja JAV Ligų kontrolės ir prevencijos centras, šiuo metu prieinamas antikūnių testas gali būti netikslus ir jis neturėtų būti naudojamas imuniteto koronavirusui nustatymui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius