Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Kylie Minogue švenčia 50-metį: mėgaujasi sėkme scenoje, bet gyvenimo meilės dar nerado

Australų dainininkė ir aktorė Kylie Minogue gegužės 28-ąją švenčia ypatingą jubiliejų – jai sukanka 50 metų. Ta proga prisiminkime garsiausius Kylie kūrinius ir pažiūrėkime, kaip ji atrodė vaikystėje ar karjeros pradžioje – bėgantys metai iš Kylie Minogue žavesio ir grožio nė kiek neatėmė.
Kylie Minogue
Kylie Minogue / „Scanpix“ nuotr.

Muzikos pasaulyje yra nedaug atlikėjų, kuriems atpažinti nė nereikia pavardės – pakanka vardo. Kylie – viena iš tokių. Daugiau nei 70 milijonų parduotų įrašų, 14 studijoje įrašytų albumų – tokia 1987-aisiais startavusios šios dainininkės muzikinės karjeros statistika.

Kylie Minogue įrašyta į Guinnesso rekordų knygą – kaip artistė, kurios visi albumai, išleisti per tris dešimtmečius, pateko į britų populiariausių įrašų sąrašo penketuką. Ji apdovanota Britų ir „Grammy“ apdovanojimų statulėlėmis. Melburne Kylie garbei pastatyta ją vaizduojanti bronzinė skulptūra.

Ordinai už nuopelnus muzikai ir menui dainininkei yra įteikti ir Didžiojoje Britanijoje, ir Prancūzijoje. 2000-aisiais dainininkė, kaip Australijos muzikos simbolis, dainavo Sidnėjaus olimpinių žaidynių uždarymo ceremonijoje – ir tai tik maža Kylie Minogue pasiekimų dalis.

„Scanpix“ nuotr./Kylie Minogue 2012-ieji
„Scanpix“ nuotr./Kylie Minogue 2012-ieji

Dar 1987-aisiais jau pirmasis Kylie singlas „Locomotion“ tapo populiariausiu dešimtmečio įrašu Australijoje, netrukus jo virusas užkrėtė visą pasaulį.

Atlikėja kelis kartus koncertavo ir Lietuvoje.

Publikai ji žinoma ir kaip televizijos bei kino aktorė – dar būdama 11-os, pradėjo vaidinti TV serialuose. Vienas jų, Kylie dar paauglystėje išgarsinęs „Kaimynai“, buvo populiarus ir mūsų šalyje.

Dainininkė kino nepamiršta ir šiandien – 2012-aisiais atliko vieną pagrindinių vaidmenų kritikų gerai įvertintoje prancūzų ir vokiečių juostoje „Šventieji motorai“.

Nugalėjo krūties vėžį

Dainininkė šou pasaulyje gerbiama ne tik už tris dešimtmečius popmuzikos hitų, bet ir už stiprybę – 2005-aisiais atlikėjai buvo diagnozuotas krūties vėžys.

Ligą įveikusi dainininkė daug laiko ir lėšų skiria kampanijoms, raginančioms moteris pasitikrinti dėl vėžio.

„Visada troškau turėti keturis mažylius: dvi mergytes ir du berniukus. Kiekvienąkart sulaikiusi kvapą stebiu savo drauges, besirūpinančias kūdikiais. Visuomet mielai išklausau jų kalbas apie atžalų ligas, problemas, mažytes vaikų pergales ir pan. Nors paprastai mane sunku užčiaupti, tokiais atvejais aš dažniausiai tyliu, paskui grįžtu namo ir verkiu... Nes aš irgi to noriu! Trokštu išgirsti žodelį „mama“, noriu pamatyti, kaip mano mažylis stojasi ir žengia pirmąjį žingsnį, kaip namo grįžta gavęs pirmuosius gerus pažymius“, – atvirai kalbėjo Kylie.

Kylie Minogue 1988-1998-ieji
Kylie Minogue 1988-1998-ieji

Vis dar šalia nėra to vienintelio

Kol karjera Kylie Minogue visuomet sekėsi puikiai, meilės fronte reikalai – liūdnesni. 50-ąjį gimtadienį atlikėja pasitinka vieniša, o galbūt savo naujos antros pusės dar nepristatė.

Tiesa, Kylie Minogue gali pasigirti praeityje solidžiu draugysčių sąrašu.

Kylie vienmetis, australų aktorius ir dainininkas Jasonas Donovanas – pirmasis dainininkės mylimųjų sąraše. Su K.Minogue aktorius susipažino filmuodamasis muilo operoje „Kaimynai“. Būtent šis serialas ir išgarsino jaunųjų aktorių porelę.

„Scanpix“ nuotr./Kylie Minogue ir Jasonas Donovanas 1988-ieji
„Scanpix“ nuotr./Kylie Minogue ir Jasonas Donovanas 1988-ieji

1989–1991 metais Kylie pašonėje buvo pastebimas grupės INXS vokalistas, aktorius Michaelis Hutchence'as (1960–1997).

1991 metais buvo užsimezgęs trumpas bet karštas K.Minogue ir Amerikos dainininko, kompozitoriaus Lenny Kravitzo romanas.

O praėjusiais metais Kylie išsiskyrė su 20 metų jaunesniu britų aktoriumi Joshua Sasse, su kuriuo buvo ir susižadėjusi. Tačiau po gandų, kad Joshua yra neištikimas, pora pasuko skirtingais keliais.

Kylie Mingoue buvo ne kartą įsimylėjusi vyrus iš pramogų pasaulio, tačiau to vienintelio, su kuriuo sukurtų šeimą, taip ir nerado.

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Kylie Minogue ir Joshua Sasse
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Kylie Minogue ir Joshua Sasse

Amžinai jauna dėl žemo ūgio

Kylie Minogue ūgis – išties neįprastai mažas. Galbūt ne kiekvienas tai pastebi, bet atlikėja – vos 152 cm.

„Suprantu, kad mažas šuo visada atrodo lyg jaunas šuniukas. Turbūt esu ta moteris, kurios amžių sunku nusakyti. Kai man buvo 40 metų, prie įėjimo į vieną iš Los Andželo naktinių klubų apsaugininkas manęs nepažino ir nenorėjo įleisti į vidų, nes pagalvojo, jog dar neturiu 21–erių. Tąsyk su draugais prisijuokėme iki ašarų. Tas vaikinas paskui visą vakarą manęs atsiprašinėjo“, – yra pasakojusi dainininkė.

Kylie Minogue 1988-1998-ieji
Kylie Minogue 1988-1998-ieji

Ir jei kas nors skubės teigti, kad puiki Kylie išvaizda – tik dėl plastinių operacijų, tai klys. K.Minogue yra kategoriškai nusistačiusi prieš botokso injekcijas ir tvirtina niekuomet nesidariusi plastinių operacijų.

Žiūrėkite Kylie Minogue gyvenimo akimirkas:

Pasiklausykite garsiausių Kylie Minogue dainų:

VIDEO: Kylie Minogue - All The Lovers
VIDEO: Kylie Minogue & Jason Donovan - Especially For You
VIDEO: Kylie Minogue - In My Arms
VIDEO: Robbie Williams and Kylie Minogue - Kids
VIDEO: Kylie Minogue – „Can't Get You Out of My Head“
VIDEO: Kylie Minogue - I Should Be So Lucky
VIDEO: Kylie Minogue - Spinning Around
VIDEO: Kylie Minogue - Love At First Sight
VIDEO: Kylie Minogue - In My Arms
VIDEO: Kylie Minogue - In Your Eyes

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius