Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lana Del Rey – dar viena apie įveiktą priklausomybę prabilusi žvaigždė

Nusifotografavusi nuoga britų žurnalo „GQ“ spalio numeriui dainininkė Lana Del Rey interviu papasakojo ir asmeniškų savo gyvenimo detalių, kurias daugelis tikrai norėtų nuslėpti.
Lana Del Rey
Lana Del Rey / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

26-erių mergina prisipažino gana šokiruojantį dalyką – ji alkoholį vartojo dar būdama paauglė ir dėl to turėjo rimtų problemų. „Praėjo jau devyneri metai nuo tada, kai paskutinį kartą gėriau alkoholį. Mano priklausomybė nuo alkoholio – tikroji priežastis dėl kurios būdama 14-os buvau išsiųsta į internatinę mokyklą – kad prablaivėčiau“, – kalbėjo Lana Del Rey.

Ji tikino, kad alkoholis buvo pirmoji, nors ir visiškai neteisinga, gyvenimo meilė. „Kai kuriu dainas apie žmogų, kurį myliu, jaučiu, kad rašau jas apie Niujorką. O kai rašau apie praradimus, jaučiu, kad rašau apie alkoholį. Kad ir kaip tai skambėtų, jis buvo pirmoji mano gyvenimo meilė“, – žodžių į vatą nevyniojo jauna dainininkė.

Pastaruoju metu vis daugiau garsenybių išdrįsta viešai kalbėti apie savo priklausomybę nuo alkoholio ar narkotikų. Prieš kurį laiką BBC laidoje apie savo nuodėmes atviravo komikas Russellas Brandas, o neseniai „Hollywood Reporter“ viršelį papuošė anksčiau ir alkoholį, ir narkotikus vartojęs aktorius Bradley Cooperis.

Lapkritį bus perleistas Lanos Del Rey albumas „Born to Die“. „Paradise“ pavadintame naujajame dainų rinkinio leidime bus net septyni papildomi nauji kūriniai.

Gundančių ir itin atvirų Lanos Del Rey nuotraukų „GQ“ pamatyti galite paspaudę čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius