Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Ledynmečio“ gerbėjams – jautrus momentas: voveriukas Skretas pagaliau suvalgė gilę

Filmo „Ledynmetis“ gerbėjus pasiekė liūdna žinia – užsidarė filmą sukūrusi animatorių studija „Blue Sky Studios“. Atsisveikinimui prodiuseriai sukūrė vaizdo įrašą, kuriame voveriukas Skretas pagaliau suvalgo ilgai siektą gilę.
Skretas iš filmo „Ledynmetis“
Skretas iš filmo „Ledynmetis“ / Vida Press nuotr.

Paskutinis „Blue Sky Studios“ trumpametražis filmas buvo išleistas prieš galutinai uždarant animacijos studiją.

Įmonė, kūrusi filmą „Ledynmetis" ir jo tęsinius, nusprendė atsisveikinti pradžiugindama gerbėjus animacinio filmo mėgstamiausiu herojumi tapusio voveriuko sėkme.

Ištikimiausi filmo žiūrovai puikiai atpažįsta šį vaizduojamą gyvūnėlį, vardu Skretas, kuriam visose filmo dalyse niekaip nepavykdavo gauti išsvajotosios gilės.

Nelaimingas voveriukas visada buvo pasišventęs veržliam gilės gaudymui, bet suvalgyti taip ir nepavykdavo. Tačiau dabar, paskutiniame „Blue Sky“ filmuke, jam pasiseka!

Skretas sugeba rasti gilę ir pagaliau gali ramiai suvalgyti savo brangų riešutą.

VIDEO: Ice Age: Scrat Tales — The End

Tai išvydę filmo gerbėjai patyrė įvairių emocijų po to, ne vienas teigė, kad jautrus momentas juos sugraudino, rašo metro.co.uk.

„Aš verkiu dėl Skreto, kuris pagaliau suvalgo savo gilę“, – sakė vienas gerbėjas.

„Tai auksas. Aš to laukiau 20 metų “, – pridūrė kitas.

Filmuku pasidalijusi kūrėjų komanda rašė: „Paskutinėmis „BlueSkyStudios“ dienomis nedidelė menininkų komanda susibūrė padaryti vieną paskutinį kadrą. Šis kadras yra atsisveikinimas, siuntimas mūsų pačių sąlygomis – „Blue Sky Studios“. “

Vienas ilgametis franšizės gerbėjas pridūrė, kad šis trumpas filmukas buvo tobula „Blue Sky“ pabaiga: „Nėra geresnio būdo „Blue Sky“ egzistavimui apibendrinti, kaip užbaigti tuo, kaip jis prasidėjo. Ačiū jums už viską. “

Kitas animacijos fanatikas teigė: „Tikriausiai visi jau tai matė, bet žiūrėti, kaip voveriukas pagaliau gauna tą gilę, yra net gaila. Puiku matyti, kad jis pagaliau iškovojo šią pergalę, nors ir liūdna žinant, kas nutiko „Blue Sky“.

„Blue Sky Studios“ sukūrė ne tik filmą „Ledynmetis“ ir jo tęsinius, bet ir tokias juostas kaip „Rio“, „Rio 2“, „Riešutėlių filmas“, „Hortonas“.

Tiesa, studija pastaruoju metu priklausė „Disney“ – po to, kai pastaroji 2019-aisiais įsigijo „21st Century Fox“. „Blue Sky Studios“ nutarta uždaryti dėl COVID-19 sukeltų pasekmių, tačiau skelbta, kad daliai darbuotojų bus pasiūlyta darbo vieta pačioje „Disney“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius