Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Meghan Markle draugai nerimavo dėl jos gerovės: nėščios hercogienės karališkoji šeima nesaugojo

Paviešintuose teisiniuose dokumentuose, kurie yra dalis Meghan Markle (38 m.) ir princo Harry (35 m.) britų spaudai iškeltos bylos, teigiama, kad Sasekso hercogienei buvo „draudžiama ginti save“ nuo žiniasklaidos kišimosi į jos gyvenimą, rašo „People“.
Hercogienė Meghan Markle
Hercogienė Meghan Markle / „Scanpix“ nuotr.

Šiuo metu JAV su šeima gyvenanti ir dirbanti Meghan Markle besilaukdama pirmagimio Archie jautėsi „nesaugoma“ karališkosios šeimos, teigiama minėtuose teisiniuose dokumentuose.

Juose taip pat rašoma, kad Sasekso hercogienei britų monarchija neleido gintis nuo į jos šeimos narių ir draugų bei, žinoma, jos pačios gyvenimą besikišusios žiniasklaidos.

„Ieškovė tapo daugybės melagingų ir žalingų JK bulvarinės žiniasklaidos straipsnių subjektu, kas pakenkė jos emocinei ir psichinei sveikatai“, – teigiama Meghan Markle teisinės komandos užpildytuose dokumentuose.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle
AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry ir Meghan Markle

„Kadangi draugai jos tokioje būsenoje dar nebuvo matę, jie pagrįstai susirūpino jos gerove, ypatingai dėl to, kad ji buvo nėščia, nesaugoma institucijos (karališkosios šeimos – red.past.) ir jai buvo draudžiama save ginti“, – tęsiama juose.

15min primena, kad Meghan Markle ir princas Harry į teismą padavė „Associated Newspapers“ ir „Mail on Sunday“, nes šie išspausdino ištraukas, kaip ji apibūdino, „privataus ir konfidencialaus“ laiško, siųsto jos tėvui Thomasui Markle’ui 2018 metų rugpjūtį – praėjus trims mėnesiams po jos ir princo Harry vestuvių.

VIDEO: Meghan Markle nutraukė tylą: pripažino padariusi klaidą ir pasidalijo baisiais prisiminimais

Tokiu būdu buvo pažeistos hercogienės teisės – bulvariniai leidiniai peržengė teisines privatumo ribas, iškraipant, manipuliuojant ir naudojant nesąžiningas taktikas informacijai viešinti, nutaikytas prieš Meghan Markle,

Vėliau Meghan Markle ir princas Harry pranešė, kad jie ir jų atstovai daugiau nebebendraus su keturiais JK bulvariniais leidiniais („The Sun“, „The Daily Mail“, „The Mirror“ ir „The Express“), kadangi jie nesutinka su jų naujienų viešinimo stiliumi, dėl kurio buvo „sudarkyti“ daugelio žmonių gyvenimai.

TAIP PAT SKAITYKITE: Meghan Markle prabilo apie protestus JAV: pripažino padariusi klaidą, pasidalijo baisiais prisiminimais

Meghan Markle ir princas Harry dėl virš namų skraidančių dronų kvietėsi policiją

VIDEO: Širdis ištirpdė krizenančio princo Archie karališkasis debiutas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius