Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nicolas Cage‘as grįžta į ekranus: 105-tame filme vaidins save

Į kino teatrus atkeliauja veiksmo komedija „Nepakeliamas milžiniško talento svoris“, pasakojantis apie kažkada garsų aktorių Nikolą Keidžą (kurį vaidina, be abejo, pats Nicolas Cage‘as), dabar išgyvenantį ne pačius geriausius laikus. Kažkada milijonus žmonių savo talentu žavėjęs aktorius sunkiai gauna netgi epizodinių vaidmenų. Visuomet prabangą ir ekstravaganciją mėgusi žvaigždė įklimpusi į skolas ir sunkiai suduria galą su galu. Bet ar tai, kas vaizduojama juostoje, tikra?
Filmas „Nepakeliamas milžiniško talento svoris“
Kadras iš filmo „Nepakeliamas milžiniško talento svoris“ / CLINIC 212 nuotr.

2019 metais šio filmo scenarijus buvo pripažintas vienu geriausių nepastatytų filmų. Ir iki tol N.Cage‘as vis atsisakydavo įkūnyti save didžiajame ekrane. Tačiau vieną dieną Holivudo žvaigždė gavo ne tik puikaus filmo scenarijų, bet ir laišką, kuris padėjo apsispręsti, rašoma CLINIC 212 pranešime spaudai.

„Kodėl anksčiau dvejodavau gavęs scenarijų apie save? Gal nebuvo tinkamos istorijos, gal tik dabar tam atėjo laikas... Įdomiausia tai, kad vaidinu Keidžą, bet niekas nesužinos, ar kai kurios scenos išgalvotos, ar iš realaus gyvenimo“, - mįslingai šypsosi N.Cage‘as. Tiesa, save jis jau kartą suvaidino 2013 metais pasirodžiusioje juostoje „Joe“. Beje, naujasis kino teatruose laukiamas filmas jo karjeroje – jau 105-tas.

CLINIC 212 nuotr. /Filmas „Nepakeliamas milžiniško talento svoris“
CLINIC 212 nuotr. /Filmas „Nepakeliamas milžiniško talento svoris“

Pasirodo, Holivudo žvaigždei taip patiko komanda, su kuria teko dirbti prie šio Keidžiškiausio filmo kino istorijoje, kad šis, pasibaigus filmavimams, visiems kolegoms įteikė po netikėtą dovaną – pagalvę su savo atvaizdu ir autografu.

CLINIC 212 nuotr. /Filmas „Nepakeliamas milžiniško talento svoris“
CLINIC 212 nuotr. /Filmas „Nepakeliamas milžiniško talento svoris“

„Nepakeliamas milžiniško talento svoris“ – tai veiksmo komedija apie žinomą Holivudo žvaigždę, kurios karjera pakibo ant plauko. Tuomet Keidžo agentas (jį vaidina Neilas Patrickas Harrisas) suorganizuoja milijono vertą darbelį, Nikolui nelieka nieko kito, kaip priimti pasiūlymą. Įvykiams pasisukus netikėta linkme, pavojus ima grėsti aktoriaus buvusiai žmonai ir dukrai, o pats Nikolas Keidžas pasijunta atsidūręs pavojingiausio savo gyvenimo trilerio epicentre.

Kuo tas trileris baigsis, pamatysime jau kitą savaitgalį, kuomet balandžio 22 dieną į Lietuvos kino ekranus atkeliaus juosta „Nepakeliamas milžiniško talento svoris“.

VIDEO: NEPAKELIAMAS MILŽINIŠKO TALENTO SVORIS (2022) filmo anonsas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius