Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nepaprastai turtingas Šveicarijos jaunimas: kaip jie leido vasarą (ir pinigus)?

Šveicarijos ekonomika – viena stipriausių pasaulyje, tad čia tikrai netrūksta turtingų ir labai turtingų žmonių. O šveicarų milijonierių atžalos iš gyvenimo ima viską, ką jis gali pasiūlyti turint pilnas banko sąskaitas – ir tuo mielai giriasi socialiniuose tinkluose.
Jaunųjų Šveicarijos turtuolių gyvenimas
Jaunųjų Šveicarijos turtuolių gyvenimas / „Instagram“ nuotr.

TAIP PAT SKAITYKITE: Jaunieji Dubajaus turtuoliai giriasi savo turtais: iš pavydo seilę varvina tūkstančiai

Pasaulyje populiarus „Rich Kids“ formatas savo versijų turi daugybėje pasaulio šalių ir didmiesčių, pagal jį kuriami realybės šou, knygos ir gyvenimo būdo tinklaraščiai. Tad nieko nuostabaus, kad savą „turtingų vaikučių“ versiją turi ir Šveicarijos turtuoliai.

„Rich Kids of Switzerland“ paskyrą instagrame seka ne tiek daug žmonių, kiek kitų pasaulio miestų ar šalių turtuolių, tačiau ir šveicarai turi kuo pasigirti. Ypač įspūdingomis, prabanga kvepiančiomis vasaros atostogomis.

Turtingam šveicarų jaunimui jachtos, privatūs lėktuvai, sportinės mašinos, dizainerių drabužiai, šimtus tūkstančių kainuojantys papuošalai ar laikrodžiai bei brangiausias šampanas – absoliuti kasdienybė, stebinanti tik tuos, kurių banko sąskaitos gerokai tuštesnės.

Kai tokiais dalykais gali pasigirti dažnas turtuolis, šveicarai ieško išradingesnių būdų, kaip pademonstruoti savo (arba tėvų) turtus: štai vienas vyrukas publikavo nuotrauką, kurioje yra susikėlęs kojas ant stalo ir skaito laikraštį, viena tarnaitė jam į lėkštę beria sausus pusryčius, o kita į tą pačią lėkštę vietoj pieno pila šampaną. Šią nuotrauką vaikinas pakomentavo štai taip: „Čempiono pagirių pusryčiai“...

Kaip atrodo Šveicarijos jaunimo kasdienybė, žiūrėkite galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius