-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Paris Hilton sužadėtinis už žiedą paklojo 2 mln. dolerių: pažiūrėkite, kaip atrodo brangenybė

Sakoma, kad deimantai – geriausi moterų draugai. Šį posakį visuomet mėgo ir prabangių viešbučių tinklo paveldėtoja Paris Hilton (36). O dabar jis suskambo naujai – jai pasipiršęs mylimasis, aktorius Chrisas Zylka (32) buvo dosnus – ant Paris rankos sužibęs žiedas jam atsiėjo solidžią sumelę, skelbiama, kad jis kainavo 2 mln. dolerių (apie 1,7 mln. eurų).
Paris Hilton ir Chrisas Zylka
Paris Hilton ir Chrisas Zylka / „Instagram“ nuotr.

„Deimantai amžinai“, – parodžiusi sužadėtuvių žiedo nuotrauką gerbėjams socialiniuose tinkluose džiaugėsi Paris Hilton.

O džiaugtis tikrai yra kuo, jai įteiktas žiedas ištie neeilinis. Masyvus, kriaušės formos, platininis ir su 20 karatų – akivaizdu, kad Ch.Zylka kaip reikiant pasistengė, rašo „Dailymail“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Paris Hilton susižadėjo su aktoriumi Chrisu Zylka

Žiedas buvo sukurtas specialiai pagal Ch.Zylkos užsakymą, P.Hilton apie tai nieko nežinojo. Prabangų papuošalą juvelyras Michaelas Greene'as sukūrė vos per porą dienų, nors įprastai atlikti tokį darbą jam truktų savaitę.

Pasak M.Greene'o, atsiimdamas jau pagamintą žiedą aktorius neslėpė jaudulio. Pamatęs jį šis visas ėmė drebėti ir kartojo, kad labai nervinasi.

„Jis taip pat pasakė, kad turi susitikti su Paris tėvu ir paprašyti leidimo vesti jo dukrą. Jis viską padarė, laikėsi visų tradicijų“, – portalui „Dailymail“ pasakojo žiedą kūręs juvelyras.

Diamonds Are Forever... ✨✨????✨✨

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

15min primena, kad C.Zylka savo mylimajai pasipiršo Kolorado valstijoje įsikūrusiame Aspene, kur jiedu su P.Hilton Naujųjų sutikimo proga buvo išvykę paslidinėti.

„Aš tokia laiminga, kad susižadėjau su savo gyvenimo meile ir geriausiu draugu. Niekada nesijaučiau tokia laiminga, saugi ir mylima. Jis yra tobulas vyras, kuris įrodė, kad pasakos iš tiesų egzistuoja“, – portalui people.com sakė P.Hilton.

P.Hilton pasakojo, kad kai C.Zylka kalno papėdėje priklaupė ant kelio, P.Hilton buvo nustebusi – nesitikėjo, kad būtent šios išvykos metu jai pasipirš.

„Sužadėtuvių žiedas – nuostabus, visa drebėjau, kai jį išvydau. Tai gražiausias žiedas, kokį esu mačiusi“, – džiaugėsi P.Hilton.

„Instagram“ nuotr./Paris Hilton ir Chrisas Zylka
„Instagram“ nuotr./Paris Hilton ir Chrisas Zylka
„Instagram“ nuotr./Paris Hilton ir Chrisas Zylka
„Instagram“ nuotr./Paris Hilton ir Chrisas Zylka

P.Hilton išrinktasis, ketveriais metais jaunesnis Chrisas Zylka yra Holivudo aktorius. Jį išgarsino tokie filmai kaip „Likusieji“ („The Leftovers“) bei „Nepaprastas Žmogus Voras“ („The Amazing Spider-Man“).

P.Hilton ir C.Zylka pirmąkart susitiko Oskarų ceremonijos vakarėlyje prieš aštuonerius metus, tačiau šiltus jausmus vienas kitam jiedu puoselėja neseniai – apie santykius pranešė 2017 metų pavasarį.

15min primena, kad 2016-ųjų balandį P.Hilton išsiskyrė su verslininku, multimilijonieriumi Thomu Grossu.

Vida Press nuotr./Paris Hilton ir Chrisas Zylka
Vida Press nuotr./Paris Hilton ir Chrisas Zylka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius