Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

S.Stone sielvartas – palaidojęs 11 mėn. sūnų mirė brolis: pasidalijo širdį veriančiu įrašu

Aktorė Sharon Stone (64) sukrėsta dar vienos skaudžios netekties – staiga mirė jos brolis Patrickas Josephas Stone'as. Vyro gyvybė užgeso 57-erių, praėjus vos dvejiems metams po jo 11 mėnesių sūnaus Riverio mirties.
Sharon Stone su broliu Patricku Stone'u
Sharon Stone su broliu Patricku Stone'u / Scanpix ir socialinių tinklų nuotr.

Sharon Stone brolis Patrickas Josephas Stone'as mirė šią savaitę. Teigiama, kad vyras turėjo širdies ligą, o mirties priežastis – širdies smūgis.

Staiga netekus brolio Sharon Stone apėmė „neišmatuojamas sielvartas“. Ji su ašaromis akyse pagerbė savo mirusio brolio atminimą ir papasakojo apie sukrėtimus, kuriuos jos šeima patyrė per pastaruosius porą metų.

Aktorė „Instagram“ tinkle pasidalijo emocionaliu vaizdo įrašu, kuriame pirmiausiai patvirtino žinią apie jo mirtį.

„Sveiki visi. Šia žinute noriu patvirtinti, kad taip, dėl širdies smūgio netekome mano brolio Patriko Josepho Stone'o“ , – kalbėjo ji.

„Esminio instinkto“ žvaigždė papasakojo, kad jos šeima per pastaruosius porą metų patyrė „didžiulę netektį, kaip ir daugelis iš jūsų“.

„Taip, šis vyras buvo Riverio tėvas. Jo netekome, kai jam buvo 11 mėnesių. Patricką pergyveno žmona Tasha, sūnus Hunteris ir dukra Kaylee. Kaip ir kiekviena šeima, dėkojame jums už meilę ir palaikymą šiuo neišmatuojamo sielvarto metu ir vertiname visus jūsų užuojautos žodžius“, – neslėpdama jausmų kalbėjo aktorė.

Aktorė kalbėjo apie P.J.Stone'o sūnų, savo krikštasūnį Riverį Stone'ą, kuris, sulaukęs vos 11 mėnesių, 2021 m. mirė. Sharon Stone tuo metu dalijosi, kad jos sūnėnui buvo nustatytas organų nepakankamumas. Vėliau paaiškėjo, kad po Riverio mirties jo organai buvo paaukoti ir padėjo išgelbėti tris gyvybes.

S.Stone veidu riedant ašaroms, ji tęsė: „Labai dėkoju už meilę ir paramą, kurią mums rodote, tad tiesiog prašome ir toliau būti geranoriškais. Ačiū.“

Kino žvaigždė patalpino dar vieną įrašą, kuriame brolį P.J.Stone'ą pagerbė pasidalindama akimirkomis iš jo gyvenimo. Viename kadre jie užfiksuoti kartu, kitoje nuotraukoje – jis vienas.

Kelios garsenybės gedinčiai S.Stone pareiškė užuojautą.

Johnas Travolta instagrame rašė: „Sharon, labai apgailestauju dėl tavo netekties. Labai gerai suprantu, ką tu išgyveni. Su meile, J.T.“

„Telaimina tave“, – linkėjo aktorius Jeremy Renneris, o kolegė Elizabeth Banks parašė: „Siunčiu meilę“.

Milla Jovovich parašė: „Wow mama. Man taip gaila. Galvosiu apie tave ir tavo šeimą per šį košmarą, kurį išgyvenate. Siunčiu tau tiek daug meilės“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius